Horecacentrum

Het horecacentrum van Resort De Kempen!

Happy Valentine bij Brasserie AJ's

Reserveer nu het valentijnsdiner voor jou en je geliefde op Valentijnsdag, let op: reserveren kan vóór 2 februari 2020!

Brasserie AJ's

In het horecacentrum van EuroParcs Resort De Kempen is Brasserie AJ's te vinden en voorzien van de nodige horeca faciliteiten. Denk aan een ruim restaurant waar je heerlijk kunt genieten van culinaire hoogstandjes en met een bar waar je ontspannen een drankje kunt doen.

Bekijk de menukaart en ontdek wat je kunt lunchen zoals een croque monsieur of speciaal of liever een smoske? In Brasserie AJ's kun je heerlijk dineren en kiezen uit de lekkerste voorgerechten, sappige burgers of andere verleidelijke hoofdgerechten. Ook voor de kinderen hebben wij de lekkerste menu's in petto. Mocht je daarna de buik nog niet vol hebben, dan zijn onze desserts absoluut de moeite waard! Ach, een toetje vult de gaatjes, toch? Dus dat kan er sowieso nog wel bij! Je kunt ook kiezen uit een compleet 3 gangenmenu voor maar € 27,50! Of ga je liever een drankje met een bite? Dat kan ook. Kies en nuttig deze op het heerlijke en zonnige terras en je waant je zo aan de heerljke costa del sol!  

Als gast van het vakantiepark of als passant en als buur ben je van harte welkom in onze brasserie, laat je culinair verwennen door AJ's.

Veilig betalen met: