EuroParcs Resort De Kempen

Ontdek de Antwerpse Kempen

Welkom bij EuroParcs Resort De Kempen

Resort De Kempen ligt in de prachtige omgeving van de Antwerpse Kempen ook wel het vakantiepark van Antwerpen! Pak de fiets of trek jouw wandelschoenen aan en volg een van de talrijke fiets- en wandeltochten om deze natuurrijke omgeving te ontdekken.

Vakantiepark Belgi√ę
Ben je op zoek naar vakantieparken Belgi√ę? Dan hoef je niet verder te zoeken, want bij deze heb je Belgi√ę vakantiepark gevonden: EuroParcs Resort De Kempen in Mol! De mogelijkheden en faciliteiten van Resort De Kempen zijn divers. Je kunt hier de hele dag volop waterplezier beleven in het overdekte zwembad en bij mooi weer is het genieten in het strandbad met de vele waterspeeltoestellen. In het indoor speelpaleis van Resort De Kempen kunnen de kinderen naar hartenlust klimmen en klauteren.

Wist je dat naast onze Vlaamse trots EuroParcs Resort De Kempen er nog veel meer vakantieparken in Nederland te ontdekken zijn?

Zwembad tijdelijk gesloten
Wegens omstandigheden is het zwembad op het vakantiepark helaas voor onbepaalde tijd gesloten. 

Corona maatregelen in Belgi√ę: 

Mondmasker verplicht

Door de Vlaamse overheid is beslist dat het verplicht is voor alle gasten boven de 12 jaar om een mondmasker te dragen in de openbare ruimten. Denk hierbij aan de supermarkt op het park, het hoofdgebouw van de plaza en de routes van en naar het zwembad. Ook ouders die bij de kinderanimatie aanwezig zijn, dienen een mondmasker te dragen. Daarnaast is een mondmasker ook verplicht in de openbare ruimten buiten het resort. Bijvoorbeeld in winkelstraten, de winkels zelf, bioscopen en musea. Wij adviseren om zelf mondmaskers mee te nemen. Ze zijn ook te koop op het resort en kosten ‚ā¨ 2,- per stuk. 

Passenger Locator Form (PLF)

De Belgische overheid verplicht u een Passenger Locator Form (PLF) in te vullen als u LANGER dan 48 uur in Belgi√ę gaat verblijven. Het formulier moet binnen 48 uur voor aankomst zijn ingevuld. 

Vul hier het Passenger Locator Form in: https://travel.info-coronavirus.be/nl/public-health-passenger-locator-form

Resort De Kempen, voormalig Vakantiepark Zilverstrand
‚ÄčSinds januari 2018 is EuroParcs Resort De Kempen, voormalig Vakantiepark Zilverstrand, ondergebracht onder de vlag van EuroParcs. Wij zijn er trots op dit mooie vakantiepark aan de collectie toe te voegen √©n hopen je binnenkort te mogen verwelkomen!¬†

Boeken bij EuroParcs Resort De Kempen?
Boek jouw vakantie op vakantiepark Resort De Kempen. Bekijk en ontdek het aanbod van het vakantiepark. Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Bouwwerkzaamheden
Op dit moment wordt er gewerkt op Resort De Kempen. Wij doen ons uiterste best om de overlast voor u als gast tot een minimum te beperken. Mocht u vragen hebben over de omvang van de werkzaamheden, dan kunt u contact met ons opnemen.

map-antwerpen
Resort De Kempen
Ontdek natuurrijke omgeving van Antwerpse Kempen
Bekijk op kaart

Inspiratievideo en fotoalbum van Resort De Kempen

Bekijk de foto's en video van het Vlaamse vakantiepark en laat je inspireren tot een vakantie in de Antwerpse Kempen!

Faciliteiten

Kenmerken

Algemeen

 • Parkeergelegenheid centraal
 • Receptie op het park
 • Wifi op park (gratis)

Eten & Drinken

 • (√† la carte) Restaurant
 • Eetcaf√© / bar
 • Snackbar

Sport & Spel

 • Fietsverhuur
 • Indoor speeltuin
 • Natuurbad
 • Overdekt zwembad
 • Peuter-/ kleuterbad
 • Recreatieprogramma
 • Speeltoestel(len)
 • Speeltuin(en)
 • Tafeltennis

Adres & route

Vakantiepark
Resort De Kempen
Kiezelweg 17
2400 Mol (BE)
T +32 (0) 14810098

Omgeving

In de directe omgeving van Resort De Kempen is voor ieder wat wils. In de bos- en waterrijke omgeving kunt u mooie wandel- en fietstochten maken.

Vind uw favoriete accommodatie op Resort De Kempen

Veilig betalen met: