Glampingresort De Hoge Kempen

Welkom bij Glampingresort De Hoge Kempen

Vanuit de autobaan (E314 Genk-Oost) bent u binnen 10 minuten in de gemeente Zutendaal, wat zich ook wel het groenste snoepje van Vlaanderen mag noemen. Ons glamping resort bevindt zich in het prachtige natuurgebied de Hoge Kempen, dicht bij de toegangspoorten Lieteberg en Kattevennen. Zodra u onze streek binnenrijdt voelt u het: u bent op vakantie!

Gelegen midden in het natuurschoon
Onze unieke ligging: te midden van het Belgisch Limburgse natuurschoon, maar ook vlakbij interessante en gezellige steden zoals Genk, Hasselt, Bilzen, Tongeren en Maastricht. Wij bieden een op maat gemaakt verblijf aan voor jong Ć©n oud, de actieve vakantieganger of de rustzoeker. Zo sluit ons glamping resort aan op het fietsroutenetwerk Limburg, gelegen tussen de knooppunten Kempen-Maasland en Haspengouw. Ook voor de wandelaars is er een groot aanbod van plaatselijke wandelroutes en liggen wij zelfs direct aan de langeafstandswandeling van Nationaal Park Hoge Kempen. 

map-antwerpen
Glampingresort Gulperberg
Beleef het prachtige heuvelachtige landschap
Bekijk op kaart

Fotoalbum Glampingresort De Hoge Kempen

Bekijk de foto's van het vakantiepark en de camping en laat je inspireren tot een avontuurlijke vakantie in de natuur in de belgische gemeente Zutendaal!

Faciliteiten op Glampingresort De Hoge Kempen

Kenmerken van Glampingresort De Hoge Kempen

Algemeen

  • Parkeergelegenheid centraal
  • Receptie op het park
  • Wifi op park (gratis)

Eten & Drinken

  • (Ć  la carte) Restaurant

Sport & Spel

  • Speeltuin(en)
  • Speeltoestel(en)
  • Zwembad
  • E-choppers 

Adres & route

Vakantiepark
Glampingresort Gulperberg
Molenblookstraat 64
3690 Zutendaal
Belgiƫ
T +32 (0) 89 611 811

Praktische informatie over Glampingresort De Hoge Kempen

Omgeving Glampingresort De Hoge Kempen

In de directe omgeving van Glampingresort Hoge Kempen is voor ieder wat wils. In de bos- en waterrijke omgeving kun je naast het maken van mooie wandel- en fietstochten, ook Nationaal Park Hoge Kempen bezoeken. Kijk snel verder voor meer leuke vakantietips!

Vind jouw favoriete accommodatie op Glampingresort De Hoge Kempen

Veilig betalen met: