Vakantiepark in Dordrecht voor ontspanning

Wilt u uw volgende vakantie vieren op een vakantiepark in de prachtige stad Dordrecht? Dan bent u bij Resort De Biesbosch van EuroParcs aan het juiste adres. Resort De Biesbosch grenst aan natuurgebied De Hollandse Biesbosch en heeft een jachthaven waar gasten een aanlegplaats kunnen huren. Het vakantiepark in Dordrecht beschikt over vakantiehuizen waar het mogelijk is om met een gezin of grotere groepen te verblijven. Op het vakantiepark zijn diverse faciliteiten te vinden, die ervoor zorgen dat u en uw gezin een onvergetelijke vakantie zullen hebben.

Kom tot rust op ons vakantiepark in Dordrecht

Resort De Biesbosch beschikt over diverse faciliteiten die de vakantie net iets leuker en ontspannener zullen maken. Wat dacht u van zwemmen in het zwemparadijs? Of ontspannen in het Wellness Center waar u kunt genieten van een lichaamsmassage? Op het vakantiepark in Dordrecht is het ook mogelijk om fietsen te huren, om de omgeving te ontdekken. In Restaurant ‘Het Wapen van Dordt’ kunt u terecht voor heerlijke gerechten. Rondom het park kunt u zich ook goed vermaken bij Go Kart Dordrecht of het Klimpark Fun Forest in Rotterdam. Bekijk nu de accommodaties van ons vakantiepark in Dordrecht en boek uw vakantiewoning nu bij EuroParcs!

Resort De Biesbosch

Ligt net buiten Dordrecht aan het Hollands Diep en de Dordtse Kil. Het park heeft een jachthaven waar gasten een aanlegplaats kunnen huren: ideaal voor de watersporter!