Poort Van Amsterdam - Plezier voor jong en oud

Vakantiepark voor kinderen

Een vakantiepark voor kinderen in Noord-Holland gezocht? Resort Poort van Amsterdam is één van de kindvriendelijke vakantieparken van EuroParcs. Het resort heeft diverse faciliteiten, zodat jong en oud zich geen moment zullen vervelen in ons vakantiepark! Resort Poort van Amsterdam heeft namelijk een binnenzwembad waar zowel actief gezwommen als gerelaxt kan worden. Daarnaast zijn er genoeg faciliteiten waar zowel de kleintjes als volwassenen geen genoeg van zullen krijgen!

De unieke ligging van Resort Poort van Amsterdam is een kenmerk van het EuroParcs park. Maak kennis met Noord-Holland op zijn puurst, zeg hallo tegen de watervogels die iedere dag voorbij paraderen en geniet van een hapje of drankje in het café. Welkom bij Resort Poort van Amsterdam!

Vakantiepark voor kinderen: van speeltuin tot zwembad

Ons vakantiepark voor kinderen heeft alles in huis voor een geslaagde vakantie waar het hele gezin profijt van heeft. Overal op het resort kunnen zowel jong als oud activiteiten ondernemen. Voor liefhebbers van water, heeft Resort Poort van Amsterdam een watersportcentrum. Hier kunnen waterfietsen gehuurd worden en kan er gezeild worden. Voor iedereen die liever een bootje huurt, is de motorboot voor maximaal 6 personen beschikbaar. Naast deze watersporten zijn er nog een aantal wateractiviteiten waarvoor je terecht kunt bij Watersportcentrum Poort van Amsterdam!

Alle kindvriendelijke vakantieparken hebben ze in huis: animatieteams! De Beau & Bloem Fun Club zorgt gegarandeerd voor een lach op de gezichten van de kids. Om ervoor te zorgen dat uw kleintje zich geen moment zal vervelen op Resort Poort van Amsterdam, hebben wij ervoor gezorgd dat er voldoende activiteiten en evenementen zijn in het vakantiepark.

Vakantiepark voor kinderen met diverse accommodaties

Een huisje huren op ons vakantiepark voor kinderen? Bekijk dan de diverse beschikbare accommodaties van Resort Poort van Amsterdam. Met de Zoek & Boek functie kunt u meteen boeken voor uw volgende vakantie!