Vier het voorjaar bij EuroParcs!
Vier het voorjaar bij EuroParcs!

Vakantiepark voor kinderen – EuroParcs

Vakantiepark voor kinderen

Een vakantiepark voor kinderen staat garant voor vermaak! Limburg is namelijk dé perfecte plek voor ontspanning en activiteiten voor jong en oud. De provincie is ideaal voor een dagje weg, maar het vieren van een vakantie met de kids, kan natuurlijk ook. In Limburg zijn er diverse kindvriendelijke vakantieparken. Resort Limburg van EuroParcs is daar eentje van. Dit vakantiepark heeft alles in huis voor een onvergetelijke tijd. Het resort is een geschikt vakantiepark voor kinderen, gelegen in een gedeelte van Limburg dat grenst aan Duitsland en België. Dit betekent dat er buiten het park ook genoten kan worden van al het pracht dat Limburg te bieden heeft!

Vakantiepark voor kinderen in Limburg

Vakantiepark voor kinderen gezocht? Resort Limburg heeft het allemaal in huis! Van activiteiten en evenementen tot plezier voor het hele gezin. Bij een kindervakantie in Limburg is spetterend plezier een vereiste. Daarom vindt u op Resort Limburg een recreatieplas en strandbad. De kleintjes kunnen zandkastelen bouwen, van de waterglijbanen scheuren en u kunt genieten van de ontspannen sfeer die Limburg te bieden heeft. Slecht weer? Dan kunnen de kleintjes terecht bij het overdekte Zwembad & Wellness Center. Hier kunt u zelf heerlijk ontspannen in het saunagedeelte. Hiernaast zijn er op Resort Limburg nog meer faciliteiten te vinden. Is het tijd voor een actieve dag? Dan kunnen er fietsen of skelters worden gehuurd, bij de fietsenverhuur op Resort Limburg.

Kindvriendelijke vakantieparken worden door de kleintjes goedgekeurd wanneer zij zich goed kunnen vermaken met een animatieteam. De Beau & Bloem Fun Club maakt graag plezier met de kleintjes en tovert met alle liefde een lach op hun gezichtjes. Daarnaast biedt de Adventure Fun Club actie en vermaak voor iedereen!

Vakantiepark voor kinderen: vermaak voor het hele gezin

De ideale kindervakantie in Limburg wordt waargemaakt bij Resort Limburg. Zowel binnen als buiten het vakantiepark kunt u, samen met uw gezin, genieten van al het moois dat Limburg te bieden heeft. Bent u op zoek naar een vakantiepark voor kinderen waar u niets meer hoeft te doen dan alleen genieten? Dan is Resort Limburg de perfecte plek voor uw gezin! Bekijk de beschikbare accommodaties op ons kindvriendelijke vakantiepark en boek uw verblijf bij EuroParcs Resort Limburg!