Veelzijdig vakantiepark in IJhorst

Resort Reestervallei, een veelzijdig vakantiepark in IJhorst, wordt ingekleurd door het bos dat het park omzoomd. Op drie kilometer afstand vindt u een speelvijver met zandstrand, die ideaal is voor kinderen door de langzame afloop. Voor iedereen die de Veluwe in het zuiden wil verkennen is Resort Reestervallei de ideale plek om de volgende vakantie door te brengen. Op het resort zelf zijn diverse accommodaties beschikbaar. De vakantiewoningen in IJhorst zijn van diverse groottes. Het maakt dus niet uit of u van plan bent om uw vakantie te vieren met twee personen of een grotere groep. De beschikbare vakantiewoningen zijn te vinden op de pagina met accommodaties.

Vermaak en ontspanning op en rondom het vakantiepark in IJhorst

Op het vakantiepark in IJhorst zijn diverse faciliteiten. Wat dacht u van een potje midgetgolf op de baan? Of een middagje vissen? Tip: huur een vakantiehuis aan de visvijver en vang vissen vanaf het terras van uw vakantiehuis. De tennisbaan op Resort Reestervallei maakt het mogelijk om even lekker sportief bezig te zijn. Ook buiten het vakantiepark in IJhorst valt er genoeg te doen. Bezoek bijvoorbeeld het Nationaal Park Weerribben-Wieden of Giethoorn met een fluisterboot of sloep. Nieuwsgierig geworden naar dit prachtige vakantiepark in IJhorst? Bekijk dan de accommodaties en boek gauw uw vakantiewoning op Resort Reestervallei!

Resort Reestervallei

Ligt in het Reestdal in de Kop van Overijssel en wordt ingekleurd door het bos dat het park omzoomd. Bovendien ligt op slechts drie kilometer afstand speelvijver De Zwarte Dennen met een fraai zandstrand.