Vakantiepark in Oost-Graftdijk

Resort De Rijp van EuroParcs, biedt rust in een historische omgeving, met hedendaagse voorzieningen. Gelegen in Oost-Graftdijk, heeft Resort De Rijp het IJsselmeer, Amsterdam en Volendam op een half uur afstand. Ook zijn er diverse faciliteiten binnen het resort, dit maakt vakantiepark Resort De Rijp ideaal om te ontspannen en genieten. Dit vakantiepark in Oost-Graftdijk biedt verschillende soorten accommodaties. Het is dus geen probleem als u op Resort De Rijp wilt verblijven met een grotere groep, of maar met 2 personen.

Faciliteiten op Resort De Rijp

Op vakantiepark Resort De Rijp zijn diverse faciliteiten te vinden, waar zowel kinderen als volwassenen zich goed kunnen vermaken. Op de multifunctionele sportbaan binnen Resort De Rijp kunt u uw energie kwijt. Deze sportbaan maakt het voor zowel jong als oud mogelijk om diverse balsporten te beoefenen. Ziet u zichzelf liever ontspannen op een boot? Kies dan voor het huren van een fluisterboot om de Eilandspolder in te varen of Amsterdam per fluisterboot te bezoeken. Op ons vakantiepark in  Oost-Graftdijk kunt u ook heerlijk ontspannen als u kiest voor de wellness. Bekijk nu de beschikbare vakantiehuisjes op Resort De Rijp en boek gauw uw vakantiewoning!

Resort De Rijp

Komt tot rust in een historische omgeving met hedendaagse voorzieningen. Ervaar de ontspanning van een weids uitzicht over een karakteristiek polderlandschap dat in de loop der eeuwen is gevormd.