Vier het voorjaar bij EuroParcs!
Vier het voorjaar bij EuroParcs!

Vakantiepark met zwembad

Vakantiepark met zwembad

Een vakantiepark met zwembad staat garant voor een spetterende vakantie. Even ontspannen en af koelen in het buitenzwembad om vervolgens te genieten van de zon vanaf de strandstoelen. Wanneer komt u langs?

Resort Veluwemeer is gelegen in Nunspeet, een dorp met ruim 19.000 inwoners. De omgeving bestaat voornamelijk uit heide en bos. De trots van de gemeente Nunspeet en zij doet erg haar best om de omgeving mooi te houden!

Vakantiepark met zwembad in Gelderland

Een vakantiepark met zwembad gelegen in de grootste provincie van Nederland. Gelderland is dé wandel- en fietsprovincie en staat bekend om haar gastvrijheid en natuur. Verken de beboste landstreek de Veluwe met de fiets of wandelend en geniet van de schone natuur. U kunt nu bovendien een gratis fietskaart voor de Veluwe aanvragen.

Leuke uitjes kent de provincie ook genoeg! Wat dacht u van de Apenheul, de Bataviawerf, het Dolfinarium Flevonice of de Julianatoren? Plezier voor jong en oud!

Andere faciliteiten in het vakantiepark met zwembad

Geniet van de vele faciliteiten op ons vakantiepark met zwembad! Zo kunt u een bezoekje brengen aan het Restaurant Friends ’n Bites en samen genieten van hoogstaande kookkunsten. Wilt u met uw eigen boot naar Resort Veluwe meer komen? Resort Veluwemeer heeft ligplaatsen voor uw boot in eigen jachthaven en inclusief boothelling!

Voor de sportievelingen onder ons heeft het park een Adventure Fun Club. Het programma is tijdens schoolvakanties goed gevuld met sportieve activiteiten. De omgeving van Resort Veluwemeer kunt u het beste verkennen door een fietstocht. Neemt u geen eigen fietsen mee? Geen probleem, u kunt bij ons gewoon een fiets huren op het park!

Wilt u meer weten over ons vakantiepark met zwembad?

Wilt u graag genieten in een vakantiepark met zwembad? Maar heeft u nog geen vakantie geboekt? Geen probleem, u vindt bij Resort Veluwemeer gemakkelijk een leuke recreatiewoning in het leukste vakantiepark met zwembad! Kom snel genieten van het adembenemende uitzicht vanaf EuroParcs Resort Veluwemeer.