Vakantiepark in Brunssum

Resort Brunssummerheide is een vakantiepark in Brunssum, liggend in het heuvelachtige landschap van de provincie Limburg. Met België en Duitsland op 20 minuten rijafstand is dit vakantiepark in Brunssum ideaal voor een weekendje weg of ontspannende vakantie. Resort Brunssummerheide beschikt over vakantiewoningen waar u samen met uw partner of hele gezin kunt verblijven. Op de pagina met accommodaties kunt u zien welke vakantiewoningen beschikbaar zijn op dit vakantiepark in Brunssum.

Boek nu uw accommodatie op dit vakantiepark in Brunssum

Resort Brunssummerheide beschikt over diverse faciliteiten, waaronder een natuur & strandbad. Deze zwemvijver heeft een prachtige ligging tussen heuvels met zandstrandjes en grasvelden. Bij binnenkomst komt u langs de kinderboerderij, waar u hartelijk wordt ontvangen door onze schapen, geiten en kippen. Bij de brasserie op het vakantiepark in Brunssum, kunt u terecht voor een kopje koffie, lekkere lunch of uitgebreid diner. Ook rondom Resort Brunssummerheide kunt u zich prima vermaken. Wat dacht u van een bezoekje aan Golfbaan Brunssummerheide of een dagje mountainbiken door Brunssummerheide? Bekijk nu welke accommodaties beschikbaar zijn op dit vakantiepark in Brunssum en boek gauw uw week(end) weg bij Resort Brunssummerheide!

Resort Brunssummerheide

Resort Brunssummerheide liggend in het prachtige heuvelachtige landschap van Limburg in het plaatsje Brunssum, is een ideale bestemming. Het grenst direct aan de schitterende Brunssummerheide.