Vakantiepark in Nunspeet

Resort Veluwemeer, het vakantiepark in Nunspeet waar u heerlijk tot rust kunt komen en kunt genieten van de natuur. Leer zeilen, verken de omgeving met de fiets of huur een boot. Dit vakantiepark brengt het oer-Hollandse landschap tot leven. De vakantiewoningen op Resort Veluwemeer zijn modern en zijn voorzien van alle gemakken. Op de pagina met accommodaties vindt u de vakantiewoningen die beschikbaar zijn op dit vakantiepark in Nunspeet. Gaat u liever kamperen? Op Resort Veluwemeer is het ook mogelijk om te verblijven als campinggast.

Ontspan en geniet op ons vakantiepark in Nunspeet

Resort Veluwemeer heeft voor jong en oud diverse faciliteiten, zodat niemand zich een moment verveelt. De diverse horecagelegenheden zorgen ervoor dat u lekker kunt genieten van een kopje koffie of diner. De jachthaven op ons vakantiepark in Nunspeet geeft u de mogelijkheid om met uw eigen boot naar het resort te komen. Het vakantiepark in Nunspeet is een unieke locatie voor recreatie op het water. Daarom maken wij het mogelijk om diverse watersporten te beoefenen zoals kajakken, kanoën en windsurfen. Buiten het resort kunt u zich ook goed vermaken. Wat dacht u van een bezoek aan het blotevoetenpad? Of een bezoek aan de Bataviawerf? Benieuwd naar Resort Veluwemeer? Bekijk nu de accommodaties en boek uw vakantiewoning bij ons vakantiepark in Nunspeet!

Resort Veluwemeer

EuroParcs Resort Veluwemeer laat u genieten van een heerlijk wijds uitzicht over water, velden en bos. Vanaf het zandstrand kunt u uw ogen de kost geven!