Vakantiehuisje aan viswater

Een vakantiehuisje aan viswater is ideaal voor de visliefhebber die op vakantie zijn of haar hobby wil blijven uitoefenen. Bent u op vakantie met uw kinderen of kleinkinderen? Dan is het natuurlijk leuk om de natuur te ontdekken met de kleintjes en ze te leren hoe je moet vissen. Goed nieuws; het is mogelijk om bij EuroParcs Resort Reestervallei, te vissen vanuit uw vakantiehuis. Op ons vakantiepark zijn verschillende vakantiewoningen beschikbaar, waar u vanaf het terras de hengel uit kunt gooien.

Vakantiehuisje aan viswater op Resort Reestervallei

Resort Reestervallei heeft verschillende vakantiewoningen waarbij het mogelijk is om te vissen vanuit uw vakantiehuis. De visvijver bevindt zich in het midden van het resort, wat de perfecte uitvalsbasis is voor een visvakantie. Een dagje wat anders doen dan bij uw vakantiehuis vissen? Dan kunt u nog genoeg doen op het park zelf of in de omgeving. Op het park zelf kunt u uw gezin uitdagen voor een potje midgetgolf of op de tennisbaan al uw energie kwijt. Buiten het park kunt u de hunebedden bij Havelte of Borger ontdekken. Eropuit de kleintjes? Dan is het aan te raden om een attractiepark in de buurt op te zoeken.

Vakantiehuisje aan viswater huren bij EuroParcs

Binnenkort op vakantie met uw gezin? Wilt u er even tussenuit met uw partner? Kies dan voor Resort Reestervallei of een van onze andere resorts in Nederland. Specifiek op zoek naar een vakantiehuis waar u kunt vissen in Nederland? Dan is Resort Reestervallei de ideale plek om te vertoeven.

Ieder resort is gelegen op een A-locatie in de provincie en biedt voor elk wat wils. Bekijk de beschikbare accommodaties en boek uw vakantiewoning via de zoek & boek functie op de website. Heeft u ergens vragen over? Dan kunt u contact opnemen met ons door het formulier op de website in te vullen. Wij zien u graag terug op één van onze resorts!