Vakantiehuis in Dordrecht

Een vakantiehuis in Dordrecht is de ideale plek waar u uw vakantie kunt doorbrengen samen met uw gezin. Naast het prachtige natuurgebied De Hollandse Biesbosch vindt u Resort De Biesbosch van EuroParcs. Hier is het mogelijk om te verblijven in een vakantiehuis te Dordrecht. Op dit resort komen natuur, wellness, watersport en recreatie samen. Dit betekent dat zowel jong als oud zich prima kunnen vermaken op dit vakantiepark. Wat dacht u van een middagje fietsen door een prachtig natuurgebied? Of met het hele gezin sportief zijn op het multifunctionele sportveld? Op de pagina accommodaties vindt u gegarandeerd uw ideale vakantiehuis in Dordrecht. De vakantiehuizen verschillen in formaat, wat betekent dat u op Resort De Biesbosch kunt verblijven met 2 personen, maar ook 16 personen. De huisjes beschikken over diverse voorzieningen

Boek uw verblijf in een vakantiehuis te Dordrecht

Ieder vakantiehuis te Dordrecht beschikt over een eigen keuken, hier kunt u natuurlijk gebruik van maken. Wanneer u tijdens het koken merkt dat er ingrediënten ontbreken is dit geen probleem. U kunt voor levensmiddelen namelijk terecht bij de versmarkt van Resort De Biesbosch. Deze versmarkt heeft ook een koffiehoekje waar u kunt genieten van een kopje koffie en een broodje. Als u een avondje liever niet kookt in uw vakantiehuis te Dordrecht, kunt u langs bij de restaurants op het vakantiepark. Kortom, Resort De Biesbosch heeft voor ieder wat wils en biedt gegarandeerd een onvergetelijke vakantie wanneer u verblijft in een vakantiehuis te Dordrecht. Bekijk daarom nu de accommodaties en boek uw verblijf bij EuroParcs.

Resort De Biesbosch

Ligt net buiten Dordrecht aan het Hollands Diep en de Dordtse Kil. Het park heeft een jachthaven waar gasten een aanlegplaats kunnen huren: ideaal voor de watersporter!