Vakantiehuis in IJhorst boeken

Uw komende vakantie verblijven in een vakantiehuis te IJhorst? Dan bent u bij EuroParcs aan het juiste adres. EuroParcs biedt u namelijk de mogelijkheid om een vakantiehuis te huren in IJhorst. Resort Reestervallei is de ideale plek om uw vakantie door te brengen omdat dit vakantiepark en de omgeving meer bieden dan een eenvoudige vakantieplek. Op het vakantiepark is het namelijk mogelijk om heerlijk te zwemmen, een potje midgetgolf te spelen of te vissen. Tip: neem een vakantiehuis in IJhorst aan de visvijver zodat u vanaf het terras kunt gaan vissen. Ook kunt u samen met uw gezin sportief bezig zijn op de tennisbaan. Verblijft u met kinderen? Zij krijgen de mogelijkheid om zich lekker uit te laten en nieuwe vrienden te maken in de speeltuin van Resort Reestervallei. Kortom, het vakantiepark biedt voor ieder wat wils!

Vakantiehuis in IJhorst biedt rust en plezier

Ieder vakantiehuis in IJhorst beschikt over de nodige voorzieningen. Daarnaast zijn de vakantiehuizen beschikbaar in diverse groottes. Dus of u verblijft met 3 personen of 12, op Resort Reestervallei is er plek voor iedereen! U kunt natuurlijk lekker uw rust nemen in de vakantiehuisjes te IJhorst, maar wanneer u liever aan uitstapjes doet, zit u ook bij Resort Reestervallei goed. U kunt bijvoorbeeld een bezoekje brengen aan Zwolle, of Nationaal Park Weerribben-Wieden. Vergeet niet om deel te nemen aan een fluisterboottocht in Giethoorn! Resort Reestervallei en de omgeving bieden voor ieder wat wils. Waar wacht u nog op? Op de pagina met accommodaties vindt u de beschikbare vakantiehuisjes in IJhorst. Bekijk nu de accommodaties en boek uw vakantiehuis in IJhorst bij EuroParcs. Tot ziens op Resort Reestervallei!

Resort Reestervallei

Ligt in het Reestdal in de Kop van Overijssel en wordt ingekleurd door het bos dat het park omzoomd. Bovendien ligt op slechts drie kilometer afstand speelvijver De Zwarte Dennen met een fraai zandstrand.