Vakantiehuis in Brunssum

Op zoek naar een vakantiehuis in Brunssum? Dan bent u bij Resort Brunssummerheide aan het juiste adres! Dit resort grenst direct aan de Brunssummerheide, wat ervoor zorgt dat u het zuidelijkste gedeelte van Neerland kunt ontdekken of een bezoek kunt brengen aan onze buren in Duitsland of België. Op Resort Brunssummerheide vindt u gegarandeerd het vakantiehuis in Brunssum waar u al die tijd op zoek naar bent geweest. Resort Brunssummerheide heeft vakantiehuisjes in Brunssum van diverse groottes. Het maakt dus niet uit of u alleen met uw gezin verblijft in het vakantiehuis in Brunssum of met een grotere groep; er is een ruim aanbod aan accommodaties!

Genieten in het vakantiehuis in Brunssum

Wanneer u verblijft in een vakantiehuis te Brunssum, kunt u ook gebruikmaken van de diverse faciliteiten op het resort. Wat dacht u van een middag relaxen aan het natuur en strandbad? De dag kunt u afsluiten met een diner in Brasserie De Uitvlucht, wat om de hoek van uw vakantiehuis in Brunssum te vinden is. Ook buiten het resort kunt u zich goed vermaken. Wat dacht u aan een middag mountainbiken? Of in de avond een bezoek brengen aan het casino? Bent u benieuwd naar de vakantiehuisjes in Brunssum? Bekijk dan nu de accommodaties en boek meteen uw vakantiehuis in Brunssum bij Resort Brunssummerheide.

Resort Brunssummerheide

Resort Brunssummerheide liggend in het prachtige heuvelachtige landschap van Limburg in het plaatsje Brunssum, is een ideale bestemming. Het grenst direct aan de schitterende Brunssummerheide.