Vakantiehuis te Lochem

Wilt u een vakantiehuis in Lochem huren maar heeft u de perfecte vakantieplek nog niet gevonden? Dan bent u bij Resort De Achterhoek van EuroParcs aan het juiste adres. Resort De Achterhoek biedt namelijk de mogelijkheid om een vakantiehuis in Lochem te huren. De vakantiehuisjes zijn beschikbaar in diverse groottes en soorten. Het maakt voor uw verblijf dus niet uit of u vakantie viert met 3 personen of meerdere gezinnen; Resort de Achterhoek heeft plek voor iedereen! Dat u kunt verblijven in een vakantiehuis in Lochem is natuurlijk fijn, maar dat er ook faciliteiten zijn voor zowel jong als oud is nog leuker! Voor kinderen zijn er interactieve speeltoestellen en sportvelden te vinden op het vakantiepark. Voor heerlijke maaltijden kunt u terecht bij Grand Café Merlot of Taste & More Family Take Away. Liever sportief bezig met het hele gezin? Dan kunt u een balletje slaan op de tennisbaan of midgetgolfbaan van het vakantiepark.

Vakantiehuis huren in Lochem

Een vakantiehuis in Lochem biedt meer dan alleen rust in een vakantiewoning. Het landschap van ons vakantiepark zorgt er namelijk voor dat u de Middeleeuwse sferen kunt proeven. Daarnaast is er zowel op het park als korte afstand buiten het park genoeg te doen. Wat dacht u van een middagje zwemmen in een overdekt zwemparadijs? Of een dagje dierentuin bij Burgers’ Zoo? Ook kunt u met de kinderen gezellig naar Avonturenpark Hellendoorn of Julianatoren. Wanneer u een vakantiehuis wilt huren in Lochem, dan heeft u keuze uit diverse huisjes. U vindt de beschikbaarheid en de soort huisjes op de pagina ‘accommodaties’. Boek gauw uw vakantiehuis in Lochem en geniet van een vakantie in eigen land zoals nooit tevoren!

Resort De Achterhoek

Proef de mystieke sfeer van de Middeleeuwen in een afwisselend en rijk landschap op Resort De Achterhoek. Ontspan in een omgeving die door de eeuwen...