Vier het voorjaar bij EuroParcs!
Vier het voorjaar bij EuroParcs!

Een vakantiehuis aan het meer | Resort Veluwemeer

Een vakantiehuis aan het meer

Bent u opzoek naar een vakantiehuis aan het meer? Dan is Resort Veluwemeer misschien iets voor u! Met vakantiehuisjes direct aan het water vindt u altijd wat u zoekt. Naast het prachtige meer, kunt u ook genieten van prachtige natuur om u heen! Wij bieden verschillende vakantiehuizen aan. Op die manier maakt het niet uit of u met een grotere groep Resort Veluwemeer komt bezoeken, of dat u gezellig met z’n tweeën komt genieten van ons park.

Een vakantiehuis aan het meer voor u en de kinderen

Naast een vakantiehuis aan het meer, biedt Resort Veluwemeer nog veel meer dan de mooie natuur. Voor zowel u als uw kinderen is er veel te doen op het park. Zo zijn er voor de kinderen Fun Clubs, waar voor alle leeftijdsgroepen evenementen worden georganiseerd. Ook zijn er speelvelden waar de kinderen verschillende spellen kunnen spelen. Daarnaast kunt u samen met uw gezin mooie fietsrouten fietsen, om de omgeving te verkennen. Ook kunt u ervoor kiezen gebruik te maken van het watersportcentrum Veluwemeer of om bijvoorbeeld te gaan vissen. Zo zijn er nog veel meer faciliteiten die u worden geboden wanneer u bij ons een vakantiehuis aan het meer huurt!

Een vakantiehuis aan het meer in een prachtige omgeving

Een vakantiehuis aan het meer aanbieden is niet het enige wat Resort Veluwemeer voor u doet. Wanneer u hier een vakantiehuisje boekt, bent u ervan verzekerd dat u zich ook buiten het park heerlijk kan vermaken. Er zijn verschillende stadjes die u kunt bezoeken. Zo zit u dichtbij Harderwijk en Giethoorn en heeft u leuke ouderwetse plaatsen vlakbij uw vakantiehuis aan het meer. Ook is er de mogelijkheid om in de buurt van uw vakantiehuisje de verste producten te halen waar u ’s avonds van kunt genieten tijdens de barbecue. Natuurlijk zijn dit alleen maar voorbeelden, er is nog veel meer te doen!

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over het huren van een vakantiehuis aan het meer bij Resort Veluwemeer? Neem dan gerust contact met ons op! U kunt ons telefonisch bereiken op: 088-0708090. Ook is er de mogelijkheid om een contactformulier in te vullen.