Vacature Medewerker bediening (8-32 uur per week)

Of de gasten nou komen voor een diner of een kopje koffie, jij zorgt ervoor dat ze met een glimlach op hun gezicht de deur uit gaan. Je ontvangt gasten op een vriendelijke en gastvrije manier en staat ze op een correcte manier te woord.

Vacature Eerste medewerker bediening (32-38 uur per week) 

Als eerste medewerker bediening ben jij het aanspreekpunt voor zowel de gasten als je collega’s. Of de gasten nou komen voor een diner of een kopje koffie, jij zorgt er met jouw team voor dat iedereen met een glimlach op hun gezicht de deur uit gaat.

Vacature Medewerkers cafetaria (8-32 uur per week)

Als medewerker cafetaria ben je betrokken bij alle facetten van het werk in de cafetaria, van het opnemen van bestellingen tot het bereiden van de gerechten. Je levert een goede en snelle service aan de gasten en zorgt voor een goede uitstraling van de cafetaria.

Vacature Medewerker keuken (8-32 uur per week)

Als medewerker keuken assisteer je de zelfstandig werkend kok met diverse werkzaamheden in de keuken, van het voorbereiden van de maaltijden tot het opruimen en schoonhouden van de werkplekken. Je wordt betrokken bij alle facetten van het werk in de keuken, van de zelfstandig werkend kok leer je alles over producten, hygiëne en bereiding. 

Vacature Barmedewerker (8-32 uur per week)

Als barmedewerker zorg je ervoor dat alle gasten voorzien worden van een drankje op vriendelijke en efficiënte wijze. Je bent het visitekaartje van het resort en het eerste aanspreekpunt in de bar voor de gasten.

Vacature Leerling gastheer/-vrouw horeca (BBL/BOL)

Als leerling gastheer/-vrouw verricht je uiteenlopende werkzaamheden in de horeca onder leiding van de praktijkbegeleider. Naast het ontvangen en placeren van de gasten, serveer je de bestellingen en zorg je samen met jouw collega’s voor een nette en schone omgeving.

Vacature Medewerker receptie (8 tot 32 uur)

Als medewerker receptie ben je het visitekaartje van het resort en het eerste aanspreekpunt voor alle gasten, leveranciers en passanten. Bij de receptie verwelkom je de gasten, geef je informatie over het park, check je de gasten in en uit en verstrek je informatie over activiteiten op het park.

Vacature Leerling kok (BBL/BOL)

Als leerling kok verricht je uiteenlopende werkzaamheden in de keuken onder leiding van de praktijkbegeleider. Naast het verzorgen van de mise en place, voer je diverse ondersteunende en voorbereidende werkzaamheden uit.

Vacature Stagiair receptie/entertainment (BBL/BOL)

Als stagiair receptie/entertainment verricht je uiteenlopende werkzaamheden in de receptie of ter ondersteuning van onze vrijwilligers bij het knutselen en de bingo. Bij de receptie verwelkom je gasten en geef je ze informatie over het park.

Vacature Medewerker schoonmaak (minimaal 20 uur per maand)

In deze bijzondere omgeving zorg je er samen met je collega's voor dat de gasten van dit resort zich thuis en welkom voelen. Je verzorgt de schoonmaak van de accommodaties en de faciliteiten van het resort en maakt alles in orde voor de ontvangst van nieuwe gasten. 

Vacature Zelfstandig werkend kok (fulltime)

Als zelfstandig werkend kok zorg jij ervoor dat onze gasten de heerlijkste gerechten voorgeschoteld krijgen. Je hebt oog voor detail, kwaliteit en service en signaleert mogelijkheden om dit te kunnen verbeteren. Je bent niet bang om het initiatief te nemen, maar weet ook als geen ander hoe je met collega’s moet samenwerken om gasten tevreden te stellen.