Vacature medewerker horeca (pt)

Voor ons resort in Nunspeet zijn wij op zoek naar een:

Medewerker horeca (pt)

Als medewerker horeca ben je flexibel inzetbaar in zowel het cafetaria van Resort Veluwemeer (Taste & More) als het restaurant (Friends ’n Bites). Of de gasten nou komen voor een kop koffie, een ijsje of een uitgebreid diner, samen met jouw collega’s zorg je ervoor dat alle gasten met een glimlach op hun gezicht de deur uit gaan. 

Functie eisen:
Wij zoeken een teamspeler die voldoet aan de volgende eisen:

  • Gastgericht, representatief en stressbestendig.
  • Sociaal en communicatief vaardig. 
  • Flexibel inzetbaar. Onregelmatige werktijden, werken in het weekend en op feestdagen zijn voor jou geen probleem. 
  • Woonachtig in (de directe omgeving van) Nunspeet.

Wie zijn wij?
Resort Veluwemeer is een schitterend gelegen resort te Nunspeet met chalets ten behoeve van de verkoop en de verhuur. Daarnaast zijn er verschillende faciliteiten aanwezig om gasten een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Naast een zwembad, zandstrand en moderne interactieve speeltoestellen, beschikt het resort over moderne horecafaciliteiten. Het restaurant Friends ’n Bites biedt gasten de mogelijkheid om te genieten van hoogstaande kookkunsten in een eigentijdse sfeer. 

Wat bieden wij?
Resort Veluwemeer biedt jou een gevarieerde en uitdagende baan in een professioneel en vooruitstrevend bedrijf, met een open en informele bedrijfscultuur. Daarnaast bieden we jou enthousiaste collega’s, marktconforme arbeidsvoorwaarden en goede ontwikkelingsmogelijkheden.

Reageren kan door je sollicitatiebrief en CV te sturen naar ron.das@resortveluwemeer.nl t.a.v. de heer Ron Das. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.