Vacature Leerling kok (minimaal 24 uur per week)

Als leerling kok verricht je uiteenlopende werkzaamheden in de keuken onder leiding van de praktijkbegeleider. Naast het verzorgen van de mise en place, voer je diverse ondersteunende en voorbereidende werkzaamheden uit.

Vacature afwassers (pt)

Als afwasser assisteer je het keukenteam gedurende de piekmomenten, zoals vakantieperiodes en weekenden. Afwassen en borden opmaken behoren tot jouw werkzaamheden.

Vacature Medewerker receptie (minimaal 20 uur per maand) 

Als receptionist op ons resort ben je het visitekaartje van Europarcs en het eerste aanspreekpunt voor alle gasten, leveranciers en passanten. De functie vereist een hoge mate van zelfstandigheid, stressbestendigheid en flexibiliteit.

Vacature Receptionist (24-32 uur per week)

Als receptionist ben je het visitekaartje van EuroParcs en het eerste aanspreekpunt voor alle gasten. Je ontvangt gasten bij aankomst op het resort, checkt ze in en informeert ze over de accommodatie, de faciliteiten van het resort en de omgeving.

Vacature Medewerker bediening (minimaal 20 uur per maand)

Of de gasten nou komen voor een diner of een kopje koffie, jij zorgt ervoor dat ze met een glimlach op hun gezicht de deur uit gaan. Je ontvangt gasten op een vriendelijke en gastvrije manier en staat ze op een correcte manier te woord.

Vacature Eerste medewerker bediening (32-38 uur per week) 

Als eerste medewerker bediening ben jij het aanspreekpunt voor zowel de gasten als je collega’s. Je bent op de hoogte van alle procedures in de organisatie en je zorgt ervoor dat deze worden nageleefd.

Vacature Zelfstandig werkend kok (fulltime)

Als zelfstandig werkend kok zorg jij ervoor dat onze gasten de heerlijkste gerechten voorgeschoteld krijgen. Je hebt oog voor detail, kwaliteit en service en signaleert mogelijkheden om dit te kunnen verbeteren.

Vacature Kok (minimaal 20 uur per maand)

Als kok zorg jij ervoor dat onze gasten de heerlijkste gerechten voorgeschoteld krijgen. Je hebt oog voor detail, kwaliteit en service en weet als geen ander hoe je met collega’s moet samenwerken om gasten tevreden te stellen.

Vacature Medewerker bediening (ft)

Of de gasten nou komen voor een diner of een kopje koffie, jij zorgt ervoor dat ze met een glimlach op hun gezicht de deur uit gaan. Je ontvangt gasten op een vriendelijke en gastvrije manier en staat ze op een correcte manier te woord.