Vacature Medewerker cafetaria (oproepkracht)

Als medewerker cafetaria ben je betrokken bij alle facetten van het werk in de cafetaria, van het opnemen van bestellingen tot het bereiden van de gerechten. Je levert een goede en snelle service aan de gasten en zorgt voor een goede uitstraling van de cafetaria.

Vacature Kok (minimaal 24 uur & oproepkracht)

Als kok zorg jij ervoor dat onze gasten de heerlijkste gerechten voorgeschoteld krijgen. Je hebt oog voor detail, kwaliteit en service en weet als geen ander hoe je met collega’s moet samenwerken om gasten tevreden te stellen.

Vacature Medewerker bediening (oproepkracht)

Of de gasten nou komen voor een diner of een kopje koffie, jij zorgt ervoor dat ze met een glimlach op hun gezicht de deur uit gaan. Je ontvangt gasten op een vriendelijke en gastvrije manier en staat ze op een correcte manier te woord.

Vacature Medewerker cafetaria (oproepkracht of 32 uur)

Als medewerker cafetaria ben je betrokken bij alle facetten van het werk in de cafetaria, van het opnemen van bestellingen tot het bereiden van de gerechten.

Vacature Medewerker bediening (32-38 uur)

Als medewerker bediening ontvang je de gasten op een vriendelijke, gastvrije manier en zorg je ervoor dat het de gasten aan niets ontbreekt.