Vacatures - Landelijk

Vacature Junior Parkmanager (ft)

Voor onze resorts zijn wij doorlopend op zoek naar een enthousiaste: 

Junior Parkmanager (ft) 

Als juniorparkmanager kom je in contact met alle aspecten van de bedrijfsvoering van het park, zoals het leidinggeven aan je collega’s van de receptie en de technische dienst. Onder begeleiding van een ervaren parkmanager leer je alle kneepjes van het vak. Geen dag is hetzelfde. De ene dag ben je bezig met het opstellen van investeringsbegrotingen, de volgende dag sta je met de laarzen in de modder om een chaletplaatsing te begeleiden. Daarnaast ben je zowel intern als extern het eerste aanspreekpunt op het park voor uiteenlopende zaken, van het beantwoorden van vragen van eigenaren tot contact met een hovenier over de tuinaanleg. Daarnaast bestaan de werkzaamheden onder andere uit:

 • Aansturen van alle afdelingen op het park. 
 • Zowel intern als extern het eerste aanspreekpunt.
 • Meedenken met betrekking tot verbeteringen en kansen. 
 • Verantwoording voor de verhuur en verkoop van de vakantiewoningen.

Voor deze functie is ervaring niet vereist, we zijn opzoek naar een enthousiast en leergierige junior parkmanager met een flexibele instelling. Lijkt deze uitdagende startersfunctie jou op het lijf geschreven? Solliciteer dan nu! 

Functie-eisen:

 • In het bezit van een HBO diploma in de richting van Facility Management. 
 • 0-3 ervaring in een soortgelijke functie. 
 • Leidinggevende kwaliteiten. 
 • Initiatiefrijk en leergierig. 
 • Flexibele instelling, werken in weekenden en vakanties is voor jou geen probleem.
 • Positieve en resultaatgerichte instelling. 
 • Je bent commercieel en gastgerichtheid.
 • Goed analytisch vermogen en financieel inzicht.
 • Je staat sterk in je schoenen en hebt een hands-on mentaliteit. 

Wie zijn wij?
EuroParcs is gespecialiseerd in het ontwikkelen van resorts en in de verkoop en exploitatie van vakantiewoningen en chalets. EuroParcs gaat voor service en kwaliteit. Daarom is EuroParcs actief op de mooiste locaties van Nederland. De parken onderscheiden zich door hun ligging en aanbod van faciliteiten, maar zijn elkaars gelijke in kwaliteit en klantvriendelijkheid. Binnen de organisatie heerst een haal-cultuur, dit houdt in dat er veel ontwikkelingsmogelijkheden binnen het bedrijf zijn, maar het initiatief om te ontwikkelen komt vanuit jezelf.

Wat bieden wij?
EuroParcs staat garant voor een uitdagende, vakkundige en zeer afwisselende baan binnen een professioneel en vooruitstrevend bedrijf, met een open en informele bedrijfscultuur. We bieden jou een plaats in ons jonge en enthousiaste team en de kans om een bijdrage te leveren aan de groei en het succes van Europarcs. Daarnaast bieden we je een goed marktconform arbeidsvoorwaardenpakket dat past bij de functie, de mogelijkheid om opleidingen te volgen en jezelf verder te ontwikkelen. 

Reageren kan door je sollicitatiebrief en CV te sturen naar personeelszaken@europarcs.nl of Europarcs, t.a.v. Stephanie Bardelmeijer, Oude Apeldoornseweg 48, 7333 NS te Apeldoorn.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vacature Verkoopadviseur (zzp'er)

EuroParcs is voor diverse opdrachtgevers op zoek naar een:

Freelance Verkoopadviseur (zzp’er)

Als verkoopadviseur begeleid je klanten tijdens het gehele verkooptraject. Van het verstrekken van informatie over de mogelijkheden tot de aftersales, jij fungeert als het eerste aanspreekpunt. Door het stellen van de juiste vragen, weet jij een duidelijk beeld te krijgen van de wensen van de klant en stem je jouw advies hierop af. Samen met de andere adviseurs ben je verantwoordelijk voor de groei van de resorts van EuroParcs. Naast de verkoop van stenen recreatiewoningen en chalets, denk je proactief mee in toekomstige plannen en ontwikkelingen. Je bent werkzaam op één of meerdere resort van EuroParcs, afhankelijk van de wensen en mogelijkheden. Daarnaast ben je aanwezig op open dagen en beurzen om potentiële kopers te informeren over de investeringsmogelijkheden.

Functie-eisen:

 • Aantoonbare verkoopervaring, bij voorkeur in een soortgelijke rol.
 • Goede communicatieve en commerciële vaardigheden.
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
 • Enthousiaste en service-verlenende instelling.
 • Energieke en flexibele houding.
 • In het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer.

Wie zijn wij?
EuroParcs, een vooraanstaand bedrijf in de recreatiesector, is al vele jaren een begrip wat betreft het laten ‘groeien en bloeien’ van vakantieparken. In samenwerking met diverse partijen zorgen wij voor meer dan alleen de verkoop en exploitatie van recreatieobjecten op prachtige ruime kavels, wij gaan ook voor optimale voorzieningen en faciliteiten voor onze huiseigenaren en gasten. De parken onderscheiden zich door hun ligging en aanbod van faciliteiten, maar zijn elkaars gelijke in kwaliteit en klantvriendelijkheid.

Wat bieden wij?
Als verkoopadviseur maak je deel uit van een gemotiveerd en hecht verkoopteam, maar geniet je ook een grote mate van vrijheid in dagelijks handelen. Naast de ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, bieden de opdrachtgevers jou een uitstekende beloning op provisiebasis. 

Reageren kan door je sollicitatiebrief en CV met foto te sturen naar info@europarcs.nl of Oude Apeldoornseweg 48, 7333 NS Apeldoorn t.a.v. Rianne de Jong.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vacature junior verkoopadviseur

Ben jij een enthousiaste, flexibele en leergierige junior verkoopadviseur? Dan zijn wij op zoek naar jou! Ter uitbreiding van ons verkoopteam zijn wij op zoek naar een:

 

Junior verkoopadviseur

 

Als junior verkoopadviseur ben je samen met jouw collega’s verantwoordelijk voor de groei van de resorts van EuroParcs. Deze groei realiseer je samen met jouw collega’s door middel van het verkopen van stenen recreatiewoningen en chalets. Onder begeleiding van jouw ervaren collega’s, leer je alle kneepjes van het vak. Naast het oefenen van gesprekstechnieken, wordt er veel aandacht besteed aan het signaleren van de behoeften van de klanten. Daarnaast bied je de verkoopadviseurs ondersteuning in onder andere het updaten van de website, bijhouden van de voorraad en verzorgen van de ontvangst op open dagen en beurzen. De open dagen vinden plaats op de resorts van EuroParcs. De ene dag kun je dus werkzaam zijn in Limburg en de volgende dag in Noord-Holland.

 

Functie eisen:

 • Momenteel bezig met een MBO/HBO-studie in commerciële richting of recent met goed gevolg afgerond.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden.
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
 • No-nonsense mentaliteit.
 • Flexibele en service-verlenende instelling.
 • In het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer.

 

Wie zijn wij?

EuroParcs is gespecialiseerd in het ontwikkelen van resorts en in de verkoop en exploitatie van vakantiewoningen en chalets. EuroParcs gaat voor service en kwaliteit. Daarom is EuroParcs actief op de mooiste locaties van Nederland. De parken onderscheiden zich door hun ligging en aanbod van faciliteiten, maar zijn elkaars gelijke in kwaliteit en klantvriendelijkheid.

 

Wat bieden wij?

EuroParcs biedt jou een uitdagende en zeer afwisselende baan binnen een professioneel en vooruitstrevend bedrijf, met een open en informele bedrijfscultuur. Als junior verkoopadviseur maak je deel uit van een gemotiveerd en hecht verkoopteam, maar geniet je ook een grote mate van vrijheid in dagelijks handelen. Deze functie kan uitgevoerd zowel als ZZP’er als in loondienst uitgevoerd worden.

 

Reageren kan door je sollicitatiebrief en CV met foto te sturen naar personeelszaken@europarcs.nl of Europarcs, t.a.v. Lianne Polman, Oude Apeldoornseweg 48, 7333 NS Apeldoorn.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.