Vacature Verkoopadviseur (zzp'er)

EuroParcs is voor diverse opdrachtgevers op zoek naar een:

Freelance Verkoopadviseur (zzp’er)

Als verkoopadviseur begeleid je klanten tijdens het gehele verkooptraject. Van het verstrekken van informatie over de mogelijkheden tot de aftersales, jij fungeert als het eerste aanspreekpunt. Door het stellen van de juiste vragen, weet jij een duidelijk beeld te krijgen van de wensen van de klant en stem je jouw advies hierop af. Samen met de andere adviseurs ben je verantwoordelijk voor de groei van de resorts van EuroParcs. Naast de verkoop van stenen recreatiewoningen en chalets, denk je proactief mee in toekomstige plannen en ontwikkelingen. Je bent werkzaam op één of meerdere resort van EuroParcs, afhankelijk van de wensen en mogelijkheden. Daarnaast ben je aanwezig op open dagen en beurzen om potentiële kopers te informeren over de investeringsmogelijkheden.

Functie-eisen:

 • Aantoonbare verkoopervaring, bij voorkeur in een soortgelijke rol.
 • Goede communicatieve en commerciële vaardigheden.
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
 • Enthousiaste en service-verlenende instelling.
 • Energieke en flexibele houding.
 • In het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer.

Wie zijn wij?
EuroParcs, een vooraanstaand bedrijf in de recreatiesector, is al vele jaren een begrip wat betreft het laten ‘groeien en bloeien’ van vakantieparken. In samenwerking met diverse partijen zorgen wij voor meer dan alleen de verkoop en exploitatie van recreatieobjecten op prachtige ruime kavels, wij gaan ook voor optimale voorzieningen en faciliteiten voor onze huiseigenaren en gasten. De parken onderscheiden zich door hun ligging en aanbod van faciliteiten, maar zijn elkaars gelijke in kwaliteit en klantvriendelijkheid.

Wat bieden wij?
Als verkoopadviseur maak je deel uit van een gemotiveerd en hecht verkoopteam, maar geniet je ook een grote mate van vrijheid in dagelijks handelen. Naast de ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, bieden de opdrachtgevers jou een uitstekende beloning op provisiebasis. 

Reageren kan door je sollicitatiebrief en CV met foto te sturen naar info@europarcs.nl of Oude Apeldoornseweg 48, 7333 NS Apeldoorn t.a.v. Rianne de Jong.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vacature junior verkoopadviseur

Ben jij een enthousiaste, flexibele en leergierige junior verkoopadviseur? Dan zijn wij op zoek naar jou! Ter uitbreiding van ons verkoopteam zijn wij op zoek naar een:

 

Junior verkoopadviseur

 

Als junior verkoopadviseur ben je samen met jouw collega’s verantwoordelijk voor de groei van de resorts van EuroParcs. Deze groei realiseer je samen met jouw collega’s door middel van het verkopen van stenen recreatiewoningen en chalets. Onder begeleiding van jouw ervaren collega’s, leer je alle kneepjes van het vak. Naast het oefenen van gesprekstechnieken, wordt er veel aandacht besteed aan het signaleren van de behoeften van de klanten. Daarnaast bied je de verkoopadviseurs ondersteuning in onder andere het updaten van de website, bijhouden van de voorraad en verzorgen van de ontvangst op open dagen en beurzen. De open dagen vinden plaats op de resorts van EuroParcs. De ene dag kun je dus werkzaam zijn in Limburg en de volgende dag in Noord-Holland.

 

Functie eisen:

 • Momenteel bezig met een MBO/HBO-studie in commerciële richting of recent met goed gevolg afgerond.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden.
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
 • No-nonsense mentaliteit.
 • Flexibele en service-verlenende instelling.
 • In het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer.

 

Wie zijn wij?

EuroParcs is gespecialiseerd in het ontwikkelen van resorts en in de verkoop en exploitatie van vakantiewoningen en chalets. EuroParcs gaat voor service en kwaliteit. Daarom is EuroParcs actief op de mooiste locaties van Nederland. De parken onderscheiden zich door hun ligging en aanbod van faciliteiten, maar zijn elkaars gelijke in kwaliteit en klantvriendelijkheid.

 

Wat bieden wij?

EuroParcs biedt jou een uitdagende en zeer afwisselende baan binnen een professioneel en vooruitstrevend bedrijf, met een open en informele bedrijfscultuur. Als junior verkoopadviseur maak je deel uit van een gemotiveerd en hecht verkoopteam, maar geniet je ook een grote mate van vrijheid in dagelijks handelen. Deze functie kan uitgevoerd zowel als ZZP’er als in loondienst uitgevoerd worden.

 

Reageren kan door je sollicitatiebrief en CV met foto te sturen naar personeelszaken@europarcs.nl of Europarcs, t.a.v. Lianne Polman, Oude Apeldoornseweg 48, 7333 NS Apeldoorn.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.