Vacature medewerker callcenter (8-38 uur per week)

Als medewerker callcenter beantwoord je alle inkomende oproepen voor de resorts van EuroParcs en het hoofdkantoor. In eerste instantie probeer je alle vragen zelf te beantwoorden.

Vacature Park administrateur (32-38 uur per week)

Als park administrateur voer je zelfstandig de administratie uit voor één of meer parken. Je bent verantwoordelijk voor de organisatie en uitvoering van de gehele financiële administratie. Naast de uitvoerende werkzaamheden, heb je oog voor de consequenties en samenhang van de financiën met andere processen binnen de organisatie.

Vacature Newyse Administrateur

Newyse is een wereldwijd gebruikt reserveringspakket in de recreatiebranche. Vanuit dit softwarepakket worden alle reserveringen voor onze 15 resorts verwerkt.

Stagiair Online Marketing

Als Stagiair Online Marketing bij EuroParcs kom je te werken in het Marketing & Leisure team op het hoofdkantoor in Apeldoorn. Samen met jouw collega’s zal jij je gaan richten op een breed scala aan online marketing voor zowel de verhuur- als de verkooptak van de organisatie.

Vacature Bedrijfsjurist (32-38 uur per week)

Als bedrijfsjurist ben je samen met je directe collega’s verantwoordelijk voor alle juridische aspecten van de EuroParcs-organisatie. Met 13 resorts in Nederland en 1 resort in België zijn de werkzaamheden zeer uiteenlopend.