Vacature medewerker callcenter (8-38 uur per week)

Als medewerker callcenter beantwoord je alle inkomende oproepen voor de resorts van EuroParcs en het hoofdkantoor. In eerste instantie probeer je alle vragen zelf te beantwoorden.

Vacature Park administrateur (32-38 uur per week)

Als park administrateur voer je zelfstandig de administratie uit voor één of meer parken. Je bent verantwoordelijk voor de organisatie en uitvoering van de gehele financiële administratie. Naast de uitvoerende werkzaamheden, heb je oog voor de consequenties en samenhang van de financiën met andere processen binnen de organisatie.

Vacature Bedrijfsjurist (32-38 uur per week)

Als bedrijfsjurist ben je samen met je directe collega’s verantwoordelijk voor alle juridische aspecten van de EuroParcs-organisatie. Met 13 resorts in Nederland en 1 resort in België zijn de werkzaamheden zeer uiteenlopend.

Vacature Commercieel medewerker binnendienst (38 uur per week)

Als commercieel medewerker binnendienst signaleer je commerciële kansen en genereer je vanuit telefonische contacten afspraken voor aankoopadviseurs.

Vacature Assistent-Administrateur

Als assistent-administrateur voer je onder leiding van de parkadministrateur de administratie uit voor één of meer parken. De functie is erg breed en divers.