Tulpenroute 2019

Beleef tulpenroute Flevoland 2019 vanaf 13 april 2019

Tulpenroute Flevoland vindt plaats van 13 april tot en met 5 mei 2019. Geniet van de bloemenzee aan tulpen, ontdek het unieke buitengebied van Dronten, Lelystad en Zeewolde… en doe mee aan de leuke activiteiten langs de routes!

Het thema van Tulpenroute Flevoland 2019 is de Gouden Eeuw, een bloeiperiode in de zeventiende eeuw voor de handel, wetenschap en kunsten waarin de tulp een belangrijke rol speelde. 

Hanneke's Pluktuin

Hanneke's Pluktuin

Hou jij ook zo van bloemen? Dan ben je bij Hanneke’s Pluktuin aan het juiste adres. De Pluktuin is een hectare groot en staat vol met verschillende soorten bloemen. Je krijgt een schaartje en je mag zelf je eigen boeket plukken. Je bent heerlijk een paar uurtjes weg van huis en bezig in en met de natuur in de prachtige polder.  

Kaas

Kaasboerderij De Polderzoom

Al meer dan 100 jaar werkt familie Van Wees gepassioneerd aan de lekkerste en ambachtelijke ‘Meshangerkaas’. Deze kaas wordt gemaakt van verse weidemelk en bereid volgens het traditionele familierecept. Kom vooral langs op kaasboerderij ‘De Polderzoom’ en ervaar zelf de unieke smaak van de boerenkaas waar we zo trots op zijn.

Resort Zuiderzee

Resort Zuiderzee

Dit prachtig gelegen resort heeft alles in huis voor een onvergetelijke vakantie. Jong en oud beleven volop plezier met de faciliteiten op vakantiepark Resort Zuiderzee in Biddinghuizen.

Vakantie vanaf € 99,-*

Vakantie vanaf € 99,-*

Boek nu wel heel voordelig een verblijf op Resort Zuiderzee . Je verblijft al een midweek in een Mobilehome vanaf €99,- *exclusief bijkomende kosten.

Veilig betalen met: