Stagiair receptionist

Als stagiair verricht je uiteenlopende werkzaamheden in de receptie, bied je ondersteuning aan collega's en je verzorgt het in- en uitchecken van onze gasten.

Voor ons resort in Uitdam, zijn wij op zoek naar een

Stagiair receptionist

Als stagiair verricht je uiteenlopende werkzaamheden in de receptie en bied je ondersteuning aan collega’s. Als stagiair verzorg jij het in- en uitchecken van onze gasten en behandel jij alle vragen en verzoeken van gasten met betrekking tot informatie over de faciliteiten op ons park en over de omgeving. Ook zal het beantwoorden van inkomende telefoongesprekken en het maken van reserveringen tot de taken behoren. Uiteindelijk zal je zelfstandig kunnen functioneren en wordt daar waar nodig eigen initiatief verwacht. Als stagiaire word je begeleid door de hoofd receptie.

Functie-eisen
Wij zijn op zoek naar een stagiair die over de volgende eigenschappen beschikt:

  • Lef om aan te geven wat je wil leren.
  • De wil om het optimale uit je stage te halen.
  • Zelfstandigheid
  • Stressbestendigheid

Wie zijn wij?
EuroParcs Resort Poort van Amsterdam is een schitterend gelegen resort aan het Markermeer te Uitdam met chalets ten behoeve van de verkoop en de verhuur. Daarnaast zijn er verschillende faciliteiten aanwezig om gasten een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Naast een zwembad, indoor speelparadijs en jachthaven, zijn er diverse horecafaciliteiten op het resort gevestigd om de gasten van alle gemakken te voorzien. In het horecagebouw van Resort Poort van Amsterdam zijn een luxe cafetaria, winkel en een modern restaurant gevestigd. 

Wat bieden wij?
Resort Poort van Amsterdam biedt jou een uitdagende en zeer afwisselende stage binnen een professioneel en vooruitstrevend bedrijf, met een open en informele bedrijfscultuur. Wij bieden jou een team van enthousiaste collega’s, waar je je snel thuis zal voelen.

Reageren kan door je sollicitatiebrief en CV te mailen met als onderwerp ‘Stage 2019’.

map-noord-holland
Resort Poort van Amsterdam
Zeedijk 2, 1154 PP Uitdam
Bekijk het resort

Veilig betalen met:

Contact

Adres
EuroParcs Hoofdkantoor
Oude Apeldoornseweg 48
7333 NS Apeldoorn

Telefonisch bereikbaar
Maandag t/m vrijdag 08.30u - 20.00u
Zaterdag en zondag 08.30u - 17.00u

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

* vereist veld