Vacature Medewerker Schoonmaak

In deze bijzondere omgeving zorg je als medewerker schoonmaak er samen met je collega's voor dat de gasten van het resort zich thuis en welkom voelen.

Voor ons resort in Otterlo zijn wij op zoek naar een:

Medewerker schoonmaak (gemiddeld 16 uur per week)

In deze bijzondere omgeving zorg je er samen met je collega's voor dat de gasten van het resort zich thuis en welkom voelen. Je verzorgt de schoonmaak van de accommodaties en de faciliteiten van het resort en maakt alles in orde voor de ontvangst van nieuwe gasten. Je verricht alle voorkomende schoonmaakwerkzaamheden, welke onder andere bestaan uit opruimen, stofzuigen, spinraggen, bedden opmaken, sanitair reinigen, etc. We zijn op zoek naar een gemotiveerde, zelfstandige medewerker die beschikbaar is op maandag en vrijdag.

Functie-eisen:

  • Zelfstandig kunnen werken.
  • Nauwkeurigheid en oog voor hygiëne.
  • Regels en afspraken nakomen.
  • Flexibel ingesteld.

Wie zijn wij?
EuroParcs Resort de Wije Werelt is een eigentijdse luxe gezinscamping, uniek gelegen op de Veluwe en in de bossen van Otterlo naast het Nationaal Park De Hoge Veluwe. Vanaf het resort wandel en fiets je direct het bos Planken Wambuis in en op 300 meter ligt de prachtige zandverstuiving Het Mosselsche Zand. Kinderen kunnen hier eindeloos spelen in de uitdagende speeltuinen, zwembaden, Veluwse kinderboerderij of kindertheater.

Wat bieden wij?
Resort de Wije Werelt biedt jou een gevarieerde en uitdagende baan in een professioneel en vooruitstrevend bedrijf, met een open en informele bedrijfscultuur. Daarnaast bieden we jou:

  • Salaris conform de CAO Recreatie.
  • Reiskostenvergoeding indien de reisafstand meer dan 15 kilometer enkele reis bedraagt.
  • Goede ontwikkelingsmogelijkheden.
  • Personeelskorting op alle resort van EuroParcs.

Reageren kan door je sollicitatiebrief en CV te sturen t.a.v. Evelien Morren.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Veilig betalen met: