Bezoek Winter wonderland, in Otterlo!

Zaterdag 21 december 2019 verandert vakantiepark EuroParcs Resort De Wije Werelt in Winterwonderland. Met onder meer een kerstmarkt voorzien van de leukste marktkramen en lekkerste foodtrucks mag je dit kerstevent niet missen. Te leuk!

Programma
Van 15.00u tot 21.00u kun je de kerstmarkt met 17 kramen en 5 foodtrucks bezoeken, daarnaast staat het animatieteam klaar voor de kleintjes en om er voor te zorgen dat iedereen op temperatuur blijft is er warme chocolademelk en glühwein te verkrijgen! We doen de schuifdeur van familie restaurant De Houtzagerij open, zodat jullie vanaf buiten eenvoudig drinken kunnen halen. 

Om 16.00u begint de kerstbingo waar je de meest kerstachtige toffe prijzen kunt winnen. Meedoen kan met een halve bingokaart € 8,50 of een hele bingokaart € 15,00. Daarnaarst kun je samen met de boswachter een prachtige boswandeling maken. Ook komt er een arrenslee waarmee je een rondje over het vakantiepark Resort De Wije Werelt kunt maken.

Tussen 17.00u en 21.00u komt de DJ om er een gezellige feestje van te maken. En als kers op de ijstaart komt Goochelaar Joost van 18.00u tot 19.00u de kerstmarkt op vrolijken met de leukste goocheltrucs voor jong en oud!

Boek een verblijf
Verblijven jullie het weekend van vrijdag 20 t/m maandag 23 december 2019 bij ons op het vakantiepark te Otterlo? Doe dan gezellig mee tijdens Winterwonderland. Ook als je niet bij ons op het vakantiepark verblijft ben je uiteraard van harte welkom. De toegang is GRATIS

Boek een verblijf op Resort De Wije Werelt en maak er een heerlijke Winterwonderweekend van! Want er is nog veel meer te doen, zo ook in de omgeving, bezoek en ontdek bijvoorbeeld Kerstmarkt Park De Hoge Veluwe waar je je eigen scharrelkerstboom zagen!

Evenementen - overzicht

Evenementen - overzicht

Evenementen - overzicht

Bekijk het overzicht en ontdek het evenementenprogramma van Resort De Wije Werelt! 

Lees verder...
Kerstmarkt De Hoge Veluwe

Kerstmarkt De Hoge Veluwe

Kerstmarkt De Hoge Veluwe

Op de Veluwe te bezoeken op 7 en 8 december 2019.

Lees verder...
Resort De Wije Werelt

Resort De Wije Werelt

Resort De Wije Werelt

Bekijk vakantiepark EuroParcs Resort De Wije Werelt

Lees verder...
Kerstmarkten

Kerstmarkten

Kerstmarkten

Bekijk het overzicht met de kerstmarkten bij EuroParcs!

Lees verder...

Vind jouw favoriete accommodatie bij EuroParcs

Veilig betalen met: