Ga je naar Graspop Metal Meeting?

Boek een groepsverblijf op Resort De Kempen!

Verblijf op Resort De Kempen en profiteer van de transfer naar het festival! Boek nu alvast jullie (groeps)accommodatie op Resort De Kempen van 18 t/m 21 juni 2020 en alles is geregeld. Vakantiepark De Kempen bevindt zich namelijk verrassend dichtbij festival Graspop Metal Meeting. Blijven jullie bij ons overnachten om het festival feestelijk te overbruggen? Maak dan gebruik van de transfer van en naar het festivalterrein!

Graspop Metal Meeting
Graspop Metal Meeting is een metal en hard rock festival, in Dessel, België. Het muziekfestival wordt voor de 25e keer georganiseerd en dat belooft wat! De line-up is bekend en bekijk ook wat er naast de muzikale festiviteiten nog meer te ontdekken valt. Boek nu jullie tickets, voor het te laat is!

Overnachten op De Kempen
Maak het festival feest compleet en kom overnachten op De Kempen in Mol, eveneens in België. Waar de voorpret kan beginnen en waar jullie perfect kunnen bijkomen en nagenieten! Bekijk het aanbod in accommodaties en reserveer meteen jullie verblijf.

Transfer vanaf het vakantiepark
Eenmaal op het vakantiepark is alles rondom het vervoer geregeld. Het is een kleine 15 autominuten rijden vanaf Resort De Kempen en de transfer is beschikbaar voor maar €10,- p.p.p.d.! Dus dan brengen en halen wij jullie weer op, lekker makkelijk toch! 

Resort De Kempen

Resort De Kempen

Mol

Resort De Kempen ligt in de prachtige omgeving van de Antwerpse Kempen ook wel het vakantiepark van Antwerpen! Pak de fiets of trek jouw wandelschoenen aan om deze natuurrijke omgeving te ontdekken.

Veilig betalen met: