Resort De Kempen

Resort De Kempen

het voormalige Vakantiepark Zilverstrand

Resort De Kempen (het voormalige Vakantiepark Zilverstrand) is het eerste echte buitenlandse resort van EuroParcs (want Bonaire is tenslotte een Nederlandse gemeente).

Resort De Kempen (het voormalige Vakantiepark Zilverstrand), gelegen nabij het plaatsje Mol, is namelijk gesitueerd op een stukje bewonderenswaardig mooi België. De Kempen staat bekend om zijn afwisselende landschap van bossen, vennen en heiden. Resort De Kempen (het voormalige Vakantiepark Zilverstrand) kent ook fraai natuurlijk zwemwater maar daarnaast ook een subtropisch zwemparadijs met glijbaan, stroomversnellingen, sauna, whirlpool en Turks stoombad. Een supermarkt, wasserette, restaurant en eetcafé kleuren samen met het indoor speelparadijs de overdekte faciliteiten op Resort De Kempen (het voormalige Vakantiepark Zilverstrand) verder in. Ook kent Resort De Kempen (het voormalige Vakantiepark Zilverstrand)  diverse buitenspeelvoorzieningen zoals een jeu de boulesbaan, biljarttafel, trampoline, tafeltennistafel, diverse speeltuinen, midgetgolf en visvijver. Het rijke faciliteiten- en voorzieningenniveau wordt door eigenaar EuroParcs aangevuld met een rijkdom in verblijfgenot: net als de andere resorts van het familiebedrijf wordt ook Resort De Kempen (het voormalige Vakantiepark Zilverstrand) verrijkt met luxueuze stenen recreatiewoningen en chalets. 

Daarmee wordt het Bourgondische Belgische gevoel op Resort De Kempen (het voormalige Vakantiepark Zilverstrand) versterkt. De mooiere en grotere vakantiewoningen Resort De Kempen (het voormalige Vakantiepark Zilverstrand) zorgen voor een prachtige symbiose: enerzijds voelt het door al dat comfort als thuis maar dan wel met een vleugje Belgische Bourgondische, bijna adellijke, klasse. Overigens kunt u nu al dat Bourgondische karakter proeven, bijvoorbeeld in de veelzijdige horeca op Resort De Kempen (het voormalige Vakantiepark Zilverstrand). Of u er nu een ontbijt nuttigt, of luncht in het grand café of dineert in het restaurant: u weet zich altijd verzekerd van een sfeervolle ruimte met bediening die u goed aanvoelt. Want daar staan alle resorts en dus ook Resort De Kempen (het voormalige Vakantiepark Zilverstrand) voor: een hoogwaardige persoonlijke dienstverlening.

Omdat Resort De Kempen (het voormalige Vakantiepark Zilverstrand) gelegen is in het noorden van België, ligt het maar op korte afstand van de grens bij Baarle-Nassau. U bent er kortom zo van Nederland en kunt tegelijkertijd in het nabijgelegen Turnhout of wat verder weg in Antwerpen genieten van de warme Belgische cultuur. Sterker nog, zelfs Brussel is niet echt ver weg. 

vissen

Boeken op Resort De Kempen?

Neem contact met ons op!

Wilt u een caravan of camperplaats bij ons boeken of verblijven in één van onze accommodaties? Neemt u dan gerust contact met ons op! Ons Klanten Contact Centrum neemt graag uw wensen met u door. 

U bereikt het Klanten Contact Centrum dagelijks op +31 (0) 88 070 80 90

Resort De Kempen
Resort De Kempen
Resort De Kempen
Resort De Kempen

Resort De Kempen

Resort De Kempen ligt in de prachtige omgeving van de Antwerpse Kempen. Pak de fiets of trek uw wandelschoenen aan en volg een van de talrijke fiets- en wandeltochten om deze natuurrijke omgeving te ontdekken.
strand
op het resort