Werken bij Resort Bonaire

Werken bij Resort De Bonaire in de recreatiebranche? Hier vind je een overzicht van alle vacatures.

Kom werken bij Resort Bonaire

Resort Bonaire is met afstand één van de zonnigste stukjes van Nederland. Gelegen in het Caribische gebied, heeft dit eiland alles in huis voor een zonnige vakantie. Hier komt onze gast helemaal tot rust, maar onze gasten genieten ook van alle activiteiten die Bonaire te bieden heeft.

Het is de ideale uitvalsbasis voor diverse uitjes. Op het resort bevindt zich uiteraard een zwembad met écht zandstrand. Er is een poolbar, zonnebedjes en speeltoestellen voor de kinderen. Kortom, een resort voor jong en oud! Resort Bonaire heeft niet alleen een appartement voor 2 personen, maar er zijn zelfs penthouses voor tot 6 personen! 

Wie zijn wij

Resort Bonaire staat garant voor een uitdagende, vakkundige en zeer afwisselende baan binnen een professioneel en vooruitstrevend bedrijf, met een open en informele bedrijfscultuur. We bieden jou een plaats in ons jonge en enthousiaste team en de kans om een bijdrage te leveren aan de groei en het succes van Resort Bonaire. Daarnaast bieden we je een goed marktconform arbeidsvoorwaardenpakket dat past bij de functie, de mogelijkheid om opleidingen te volgen en jezelf verder te ontwikkelen. 

Kom jij ons team versterken? Bekijk de vacatures!

Resort Bonaire

Resort Bonaire

Resort Bonaire

Resort Bonaire is gelegen op het heerlijkste tropische eiland van het Nederlands koninkrijk. Waar u kunt verblijven in een luxueuze appartementen.

Veilig betalen met:

Contact

Adres
EuroParcs Hoofdkantoor
Oude Apeldoornseweg 48
7333 NS Apeldoorn

Telefonisch bereikbaar
Maandag t/m vrijdag 08.30u - 20.00u
Zaterdag en zondag 08.30u - 17.00u

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

* vereist veld