Vakantie op Resort Brunssummerheide was helemaal top

‘Vakantie op Resort Brunssummerheide was helemaal top’ Aldus de vakantieganger

,,Een heerlijke vierpersoons vakantiewoning. Met terras. Waar we lekker ’s ochtends konden ontbijten in het zonnetje. Zowat aan de Brunssummerheide waar we als familie heerlijk hebben gewandeld. Wat een bijzondere natuur, met die vennen en die fraaie bossen en heide! En dan heb je nog het restaurant met dat terras met dat fenomenale uitzicht op de Zuid-Limburgse bossen en het natuurbad tien meter lager. Daar hebben ik, mijn vrouw en mijn schoonouders van heel wat driegangenmenu’s genoten.” Is getekend: Rob Krul uit Alkmaar. Hij, partner Annemiek en haar ouders genoten afgelopen week van een midweek vakantie op EuroParcs Resort Brunssummerheide.

,,De Zuid-Limburgse heuvels maken sowieso dat je je in het buitenland voelt, terwijl je wel lekker Nederlands kunt praten”, vertelt Krul. Dat gevoel kreeg het Noord-Hollandse gezelschap vooral in Sittard waar ze in een restaurant krokodillenvlees (!) voorgeschoteld kregen. Sowieso schuwt deze familie, die al op vakantie van Nepal tot Oeganda en van Colombia tot Nicaragua en Vietnam is geweest, het avontuur niet. 

Dan is zo’n vakantie in Zuid-Limburg meer normaal, al werd ook daar wel de uitdaging gezocht. ,,Ik heb het NK mountainbike-traject rond Landgraaf afgelegd”, zegt hij. ,,Daarnaast heb ik met Annemiek ook een eenvoudiger route voltooid. Verder hebben we veel gewandeld en wat uitstapjes gemaakt. Naar het Duitse Aken bijvoorbeeld, daar hebben we de Dom en het graf van Karel de Grote bezocht. En naar Belgische Maasmechelen, met zijn bekende outletcentrum. Tja, dat leverde tassen vol kleding van A-merken op. Gekocht allemaal met veel korting”

Golfclinic nabij Resort Brunssummerheide
Krul heeft met de familie ook gegolfd op Ă©Ă©n van de grootste golfterreinen van Nederland: die in Brunssum telt namelijk maar liefst 45 holes. ,,Wij hebben daar ook een clinic gevolgd van een pro. Was allemaal zowel leuk als leerzaam.”

Vast rustpunt op het vakantiepark
De vakantiewoning op EuroParcs Resort Brunssummerheide vormde een vast rustpunt. ,,De bedden zijn comfortabel, de hele vakantiewoning is knus en luxueus. Daarbij is het heerlijk zitten ’s avonds in de zon. Daarnaast heb je vanaf de rand van het park een prachtig uitzicht ver de Brunssummerheide. Dat is zo mooi, alleen daarom zou ik dit vakantiepark aanbevelen. Los daarvan is de dienstverlening van EuroParcs uitstekend: De mensen zijn vriendelijk en het hele vakantiepark ziet er picobello uit. En wanneer het echt warm is, kun je beneden in het natuurbad De Zeekoelen afkoelen. Kortom, dit resort is een aanrader.” 

Resort Brunssummerheide

Resort Brunssummerheide

Brunssum

Liggend in het prachtige heuvelachtige landschap van Limburg in het plaatsje Brunssum, is een ideale bestemming. Het vakantiepark grenst direct aan de schitterende Brunssummerheide, met recht een toplocatie!

Veilig betalen met: