Een weekend vol magie en goocheltrucs? Dat weekend beleef je bij EuroParcs! In het weekend van 5, 6 en 7 mei staat alles in het teken van magie en mysterie!

In mei zullen de gasten bij Europarcs worden betoverd!

Reserveer nu een uniek weekend georganiseerd door onze FunClub, waarbij ‘magie’ in de breedste zin van het woord centraal staat!

Geniet van een Magic Dinnershow terwijl u gezellig eet (dinner niet inbegrepen). Niet alleen serveren onze chefs magisch lekkere gerechten, ook is er een professionele tafelgoochelaar aanwezig die u tussen de gangen door persoonlijk vermaakt.

Ons Entertainment-team en Beau & Bloem staan het hele weekend klaar met hun magische activiteiten voor kinderen van elke leeftijd. Laat je opleiden tot échte tovenaar, doe mee aan onze leuke winacties én laat je talent zien in de Magic-talentenjachten.

Als klapper op de vuurpijl komt Nederlands’ bekendste goochelaar Hans Kazàn, samen met comedian Steven Kazàn, voor ú optreden. Ongelooflijke goocheltrucs, interactie en héél veel humor. Deze veelbesproken voorstelling is een absoluut onvergetelijke belevenis voor jong en oud.

Tijdens de Magic Weekends in Europarcs is er voor ieder wat wils.

Een magische ervaring voor de héle familie!

Magic Dinner

Dit heerlijke 3 gangen menu omlijst door magie is het hoogtepunt van de avond! Reserveer nu vast uw plaats! 

Prijzen
3 gangenmenu € 24,50 p.p.
kindermenu € 9,50
kinderen tot 3 jaar GRATIS.