Marker Wadden

Marker Wadden zetten Noord-Hollandse resorts EuroParcs nog meer op pole position

Het project is nog volop in aanbouw, maar het grootse natuurproject Marker Wadden in het Markermeer, tussen de lijn Enkhuizen en Lelystad, maakt het nu al nóg interessanter te investeren en te huren op de Noord-Hollandse resorts van EuroParcs: Resort De Rijp en vooral Resort Markermeer nabij Bovenkarspel en Resort Poort van Amsterdam bij Uitdam. 

Natuurmonumenten heeft namelijk vrijdag een schouw gedaan en daarbij geconstateerd dat er al vier soorten vleermuizen leven: de gewone dwergvleermuis, de kleine dwergvleermuis, de ruige dwergvleermuis en de laatvlieger. Vooral het waarnemen van de kleine dwergvleermuis was onverwachts daar dit dier normaliter zich vestigt in gebouwen. Verder troffen de negentig vrijwilligers vijftig vogelsoorten en 120 plantensoorten aan alsmede een grote diversiteit in insecten en bloemen. Onder water constateerden duikers de aanwezigheid van kranswier hetgeen betekent dat het met de kwaliteit van het water wel snor zit.

Het project Marker Wadden omvat de aanleg van vijf eilanden. Het hoofdeiland is reeds te bezoeken, in totaal omvat het nieuwe natuurgebied 750 hectare. Volgend jaar wordt het opgeleverd en dan belooft het helemaal een publiekstrekker te worden. Dat gaat zich vertalen naar de bezettingsgraad van onze Noord-Hollandse resorts. Wie meer wil weten over de mogelijkheden te investeren dan wel te verblijven op deze resorts, neem contact met ons op! 

Resort Markermeer

Resort Markermeer

Bovenkarspel

Vandaag de dag is EuroParcs Resort Markermeer dé vakantiebestemming voor de vakantieganger. Je kunt heerlijk ontspannen en vertoeven op en rondom dit mooie vakantiepark, gelegen aan het prachtige Markermeer. 

Resort Poort van Amsterdam

Resort Poort van Amsterdam

Uitdam

EuroParcs Resort Poort van Amsterdam kenmerkt zich door de unieke ligging. Dit is Noord-Holland op zijn puurst, met het kabbelende water van het Markermeer op luttele meters afstand va het vakantiepark.

Vind jouw favoriete accommodatie bij EuroParcs

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Aankomst

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Vertrek

Veilig betalen met: