Verblijf tijdens Mud Masters bij EuroParcs

Ook dit jaar vindt de Mud Masters Obstacle Run plaats in Biddinghuizen! Boek nu een verblijf voor het weekend van 26 en 27 september 2020 op Resort Zuiderzee of Resort Veluwemeer! En je zit gebakken | dichtbij het meest modderige event van Biddinghuizen.

Dit jaar mét nieuwe parcours en nieuwe hindernissen is Mud Masters nog leuker! Op zaterdag 26 en zondag 27 september zijn er verschillende Obstacle Run afstanden af te leggen namelijk 6 km, 12 km, 16 km, 21 km en 42 km! Op zondag 27 september is er ook de Biddinghuizen Familiy Edition van 3 of 5 km. Ga de uitdaging aan met Mud Masters en haal je tickets voor dit fantastisch leuke evenement in huis.

Beleef in stijl en boek een verblijf!

Beleef de Mud Masters Obstacle Run in optima forma. Boek een verblijf op Resort Veluwemeer óf Resort Zuiderzee voor jou en je vrienden of familie. Maak het feest compleet en ga voor de beste voorbereiding en geniet optimaal na van de neergezette prestatie. Kortom, verblijf in stijl en ga er even lekker modderig tussen uit! Boek nu en profiteer van 30% korting op de huur van jullie verblijf!

Vind jouw favoriete accommodatie tijdens Mud Masters

Veilig betalen met: