Onze vaders, partners, broers en vrienden verkeren in een gezondheidscrisis waar niet over wordt gepraat. Mannen overlijden te jong. We moeten de stilte doorbreken. De Movember Foundation gaat wereldwijd de strijd aan voor de gezonheid van de man. Zij pakken een aantal van de grootste gezondheidsproblemen voor mannen aan: prostaatkanker, teelbalkanker en mentale gezondheid en preventie van zelfmoord.

Wat gaan we doen?

EuroParcs gaat dit jaar de Movember Foundation steunen. Dat betekent dat er diverse acties komen op de parken. Natuurlijk laten we allemaal onze snor staan! 

Doneer bij uw boeking!

Maar u kunt ook nu al helpen! U kunt bij uw boeking een donatie toevoegen aan de Moveber Foundation. Heel makkelijk en u doet al mee vanaf € 2,-! EuroParcs doet er voor elke donatie een Euro bij! Helpt u ook mee? 

Boek een Movember Last Minute!

Kies voor een verblijf in november en profiteer van een bijzondere Movember korting! U ontvangt maar liefst 55% korting op de huurprijs! 

De Movember Last Minute is geldig op woningen voor 4 tot 6 personen en geldig op aankomstdagen in november. Wacht dus niet langer en boek nu! 

Boek nu!