Ook dit jaar strijkt het festival Lowlands weer neer in Biddinghuizen. Op 16, 17 en 18 augustus 2019 staat alles in het teken van muziek, cultuur en feest.

Elk jaar in augustus vindt in Biddinghuizen het festival genaamd Lowlands plaats. Een drie dagen (16, 17 en 18 augustus 2019) durend festival boordevol muziek, theater, film, comedy, literatuur, straattheater, wetenschap en beeldende kunst.

Lowlands biedt maar liefst twaalf podia voor 250+ acts en optredens van headliners tot aan de beste nieuwkomers! Want Lowlanders kennen hun klassiekers, maar blijven altijd nieuwsgierig!

Party in style en boek een verblijf!
​Geen zin in een modderige camping en vieze natte slaapzakken? Wel zin in het leukste festival van het jaar in Biddinghuizen? Boek dan nu een vakantiewoning op EuroParcs Resort Veluwemeer óf EuroParcs Resort Zuiderzee voor jou en je vriendengroep en party in style!

Boek nu
 

U vraagt en wordt gereden
Als je een bob in de vriendengroep hebt, kun je natuurlijk prima zelf rijden. Wil je dit niet, dan hebben wij een goede samenwerking met een taxi centrale die je van het resort naar het festival terrein kan rijden. Je wordt gebracht en ook weer opgehaald. In de vroege uurtjes kruip jij nog lekker je warme bed in, na een verfrissende douche. Zo kun je er alle dagen tegenaan! 

Resort Veluwemeer
Je kunt de taxi bestellen op afroep en je betaalt de meterprijs. 

Resort Zuiderzee
€ 3,50 per persoon voor een enkele reis.

Je wordt vervoerd met touringcars en taxibussen. Wij werken samen met Taxi Dronten, zij hebben ook een eigen standplaats op het festivalterrein. Taxi Dronten is te bereiken op 0321 - 311 212.

 
Resort Veluwemeer
Resort Veluwemeer

Resort Veluwemeer

EuroParcs Resort Veluwemeer laat u genieten van een heerlijk wijds uitzicht over water, velden en bos. Vanaf het zandstrand kunt u uw ogen de kost geven!
Resort Zuiderzee
Resort Zuiderzee

Resort Zuiderzee

Jong en oud beleven volop plezier op Resort Zuiderzee. Het overdekte zwembad heeft naast de superlange 40-meter waterglijbaan een apart kinderbad voor peuters en kleuters waar ze naar hartenlust kunnen glijden en spelen in het piratenschip.
Defqon1 2019
Defqon1 2019

Defqon1 2019

Ook in 2019 is het festival DEFQON.1 in Biddinghuizen. In het laatste weekend van juni staat alles in het teken van hardstyle, hardcore, jumo en techno beats!