Beau en Bloem hebben verschillende kleurplaten voor jou gemaakt. Welke kleurplaat vind jij het leukst? Download jouw favoriete kleurplaat en kleuren maar!

De kleurplaten van Beau en Bloem zijn speciaal voor jou gemaakt. Waar kijk jij het meest naar uit tijdens jouw vakantie bij EuroParcs? Ga je graag zwemmen in het zwembad of bij de zee spelen met het zand aan het strand of misschien wel allebei? Of ga je liever lekker buiten voetballen, springtouwen of bellenblazen; het kan allemaal!

Klik op de afbeelding om de kleurplaat te bekijken en te downloaden. Nu hoef je de kleurplaat alleen nog maar uit te printen en kleuren maar!

 

Bellenblazen met Beau en Bloem

EuroParcs animatie Beau en Bloem kleurplaat bellenblazen

 

Buitenspelen, voetballen of touwtje springen kan ook!

EuroParcs Animatie Beau en Bloem kleurplaat buitenspelen

Beau en Bloem spelen buiten bij EuroParcs
 
 

Hup, van de glijbaan het zwembad in!

EuroParcs animatie Beau en Bloem kleurplaat zwembad

 

Of ga je spelen met zand op het strand?

EuroParcs Animatie Beau en Bloem kleurplaat strand

 
Beau en Bloem Kids Club
Beau en Bloem Kids Club

Beau en Bloem Kids Club

Mogen wij ons even voorstellen? Wij zijn Beau en Bloem en wij gaan jouw vakantie nog leuker maken dan je vooraf had gedacht! Hopelijk tot snel! Doei!!!
Adventure Club
Adventure Club

Adventure Club

Adventure Club van Europarcs verzorgt de animatie en organiseert gedurende de dag diverse activiteiten voor onze gasten die van spanning en plezier houden.
Fun Club
Fun Club

Fun Club

De themaweekenden van de Fun Club bij EuroParcs en Resorts zijn er voor het hele gezin. We nemen je mee op te gekke avonturen en gezellig theater.