Vier het voorjaar bij EuroParcs!
Vier het voorjaar bij EuroParcs!

Kindvriendelijke vakantieparken

Resort De Achterhoek; leukste vakantiepark voor kinderen!

Een weekje weg naar een vakantiepark voor kinderen is de ideale gelegenheid om te genieten met het hele gezin. EuroParcs Resort De Achterhoek heeft verschillende faciliteiten op het park voor alle leden van de familie! Zwemmen en spelen in de recreatievijver of in het binnenzwembad. Ook heeft ons leuke vakantiepark voor kinderen een fiets- en skelterverhuur. Maak samen met het hele gezin een fietstocht en bezoek het gezellige plaatsje Lochem of fiets gezamenlijk de mooie kasteelroute! De kindvriendelijke vakantieparken van EuroParcs bezorgen u en uw gezin een onvergetelijke tijd samen.

Zoek niet langer naar kindvriendelijke vakantieparken

Soms is het lastig om kindvriendelijke vakantieparken te vinden. EuroParcs Resort De Achterhoek heeft voor u het antwoord: kom naar ons leukste vakantiepark voor kinderen!

Op het park kunnen kinderen zich uitleven in de speeltuinen, recreatievijver en het binnenzwembad. In 2016 zijn er drie speeltoestellen geplaatst op het park die buitenspelen naar een geheel nieuw en veilig niveau tillen. De Yalp Sona, Yalp Toro en Yalp Sutu. De Yalp Sona is een interactieve dans- en geluidspeelboog die van verre herkenbaar is aan de oranje boog in onze kindvriendelijke kinderparken.  De Yalp Toro is een interactief kleurrijk sportveld met ledverlichting in de goals en sensoren die reageren als er een doelpunt gemaakt wordt. Het speeltoestel maakt ons vakantiepark voor kinderen nóg leuker! Een balletje tegen de muur trappen kan met de Yalp Sutu. De interactieve voetbalmuur meet met 16 vlakken de ballen die de muur raken. Met één druk op de knop kan er gekozen worden uit verschillende spellen. EuroParcs streeft naar kindvriendelijke vakantieparken en Resort De Achterhoek draagt graag haar steentje bij! Wanneer komt u samen met uw gezin de nieuwen vormen van buitenspelen ervaren?

Eten in een vakantiepark voor kinderen

Een vakantiepark voor kinderen kan niet zonder een goede plek om lekker te snoepen en te snacken. Heerlijke frietjes, snacks en ijsjes haalt u bij het ‘Taste & More – Family Take Away Restaurant’. Boodschappen vergeten, geen paniek! De minimarkten op de kindvriendelijke vakantieparken van EuroParcs voorzien u van de kleine boodschappen. Frisdranken, non-food producten en etenswaren kunt u gewoon hier halen.