Vier het voorjaar bij EuroParcs!
Vier het voorjaar bij EuroParcs!

Kindvriendelijke vakantieparken

Kindvriendelijke vakantieparken

Kindvriendelijke vakantieparken hebben alles in huis voor een geslaagde vakantie met het hele gezin! Bij EuroParcs weten wij dat het belangrijk is om een vakantiepark in te richten naar de wensen en behoeften van zowel volwassenen als kinderen. Van ontspanning aan het water tot tennissen op de multifunctionele sportbaan; bij onze kindvriendelijke vakantieparken bent u aan het juiste adres voor een succesvolle vakantie.

Resort de Rijp is een van onze kindvriendelijke vakantieparken. Dit park is gelegen in Noord-Holland en laat u tot rust komen in een historische omgeving bij het Noordhollandsch kanaal. De landelijke rust wordt gecombineerd met moderne voorzieningen voor jong en oud. EuroParcs is er ontzettend trots op dit prachtige waterrijke vakantiepark voor kinderen aan te kunnen bieden!

Kindvriendelijke vakantieparken bezoeken

Kindvriendelijke vakantieparken scoren bij de kleintjes veel meer punten wanneer er een zwembad aanwezig is. Bij Resort de Rijp vindt u zowel een buitenzwembad als binnenzwembad. Hier kunnen de waterratten al hun energie kwijt en kunt u als ouder aan de kant relaxen of natuurlijk ook deelnemen aan de activiteiten in het water. Daarnaast moet er één ding kunnen gebeuren in alle kindvriendelijke vakantieparken: spelen! Om de kinderen zo veel mogelijk te laten genieten van hun verblijf, zijn er op Resort De Rijp verschillende speeltoestellen te vinden. Na al het klimmen en klauteren is het tijd voor frietjes en kroketten in de snackbar!

Dieren mogen natuurlijk ook niet ontbreken in een vakantiepark voor kinderen. Op de grote dierenweide hebben de verschillende dieren alle ruimte om vrij rond te lopen. Schaapjes aaien? Kom dan eens kijken op de kinderboerderij. Naast deze, beschikt Resort De Rijp over nog meer faciliteiten die het resort tot een ideale vakantieplek maken. 

Kindvriendelijke vakantieparken van EuroParcs

In ons vakantiepark voor kinderen kunnen de kleintjes al hun energie kwijt en genieten van een heerlijke vakantie. Bent u op zoek naar een geschikt vakantiepark voor kinderen in eigen land? Dan is Resort De Rijp de ideale plek om te vertoeven! Bekijk de beschikbare accommodaties van het vakantiepark en boek uw volgende vakantie eenvoudig met de Zoek & Boek functie op onze website.