holiday-home-boomhut-winter-europarcs-de-wije-werelt

Kerst bij EuroParcs De Wije Werelt

Beleef kerst op De Wije Werelt

Kerst vier je bij De Wije Werelt! Omdat je met je gezin heerlijk kunt genieten van een uitgebreid kerstmenu van familie restaurant De Houtzagerij. Voor welke kerstoutfit ga jij? Hang je kerstonesie maar weer in de kast en trek je gala jurk er maar uit, want helemaal opgetuigd zoals de kerstboom is toch eigenlijk veel leuker? Het maakt niet uit dit jaar, inmiddels zijn we heel wat gewend, doe wat goed voelt en vooral wat lekker zit!

Het animatie programma zal het tijdens de kerstvakantie het feest compleet maken voor onze jongste gasten. Een bezoek, tijdens jullie verblijf, aan Nationaal Park De Hoge Veluwe waar je je eigen kerstboom kunt zagen is absoluut een aanrader! Naast een heerlijke winterwandeling door dit prachtige natuurgebied is het vakantiepark helemaal versierd met kerstverlichting. Zo komen jullie helemaal in de kerststemming. Het is nog even afwachten of Winterwonderland dit jaar doorgaat, maar er is hoe dan ook genoeg te doen op het park! Dikke kerst tip voor 2021 dus. Boek de kerst bij EuroParcs De Wije Werelt!

Er komt een kerst(wens)boom op het vakantiepark te staan, waar kinderen een kaartje kunnen ophangen voor wie een weekendje bij De Wije Werelt wel kan gebruiken. De boom zal er staan vanaf 18 december 2020 tot en met 3 januari 2021. We gaan kerstballen knutselen voor in het vakantiehuis met de animatie. De kerstman komt langs om kerstcadeautjes uit te delen bij de vakantiehuisjes. Er wordt een kersttocht georganiseerd langs alle houtsculpturen en wie vindt de gouden kerstbal?!

snow-hike-mother-child-europarcs winter-lights-at-night-reception-europarcs-de-wije-werelt

Het kerstmenu

Restaurant De Houtzagerij op EuroParcs De Wije Werelt is het allerleukste familie restaurant van Nederland met een indoor speeltuin. Familie restaurant De Houtzagerij heeft speciaal voor de feestdagen een heerlijk kerstmenu samengesteld in de vorm van een aantal kerstbox en welke je kunt bestellen (behalve voor 1 januari) , zodat je tijdens de kerst hier smakelijk van kunt genieten in je eigen vakantiewoning op het park.

Via deze link is deze kerstdiner box tot uiterlijk 23 december te bestellen. Let op! Wil je liever wachten tot je op het park bent met bestellen of reserveren? Dan is het op basis van beschikbaarheid.

Bestel je foodbox

Meer foodboxen zijn te bestellen via een webshop. Bekijk hier het aanbod voor EuroParcs De Wije Werelt.

christmas-at-restaurant-de-houtzagerij-europarcs-de-wije-werelt snow-winter-restaurant-de-houtzagerij-europarcs-de-wije-werelt

Kerstactiviteiten op het park

Samen spelen, kleuren, knutselen, klimmen, dansen met Beau & Bloem. Online is er tijdens de kerstvakantie een speciaal kerst animatie programma voor onze (jongste) gasten.

 • 25/12 Kerstquiz (16+) 20:00u - 22:30u

 • 26/12 HipHop goes Texas show 19:00u - 19:45u

 • 27/12 Online Jukebox 20:00u - 22:00u

 • 28/12 Muziekbingo 19:00u - 20:00u

 • 29/12 Strijd der parken 20:00u - 21:30u

 • 30/12 Zingende Barmannen 20:00u - 23:00u

 • 31/12 Hip Hop goes Texas show 19:00u - 19:45u

 • 1/1 De Grote Nieuwjaarsshow 19:30u - 21:00u

 • 2/1 Zingende barmannen 20:00u - 23:00u

Ontdek dit en meer evenementen of activiteiten op EuroParcs De Wije Werelt!

beau-and-bloem-winter-snowman-europarcs

Kerst in de omgeving van Otterlo.

snow-hike-mother-child-europarcs

Zaag je eigen kerstboom

Otterlo

Meer kerst bij EuroParcs

20211110-EuroParcs - Hoge Veluwe Herfst, Kerst & New Year-340 - kopie

Bestel je kerstbox tijdens je verblijf

Ontbijt, brunch, lunch, gourmet of diner
Zoek je park
Kerstvakantie

Kerstvakantie

Voor je het weet is het kerstvakantie
Boek nu
20211110-EuroParcs - Hoge Veluwe Herfst, Kerst & New Year-317

Kerst

Beleef je bij EuroParcs!
Kerstinspiratie

Zoekresultaten (1)

vroegboekkorting
Natuur
Natuur

2 nachten vanaf

34,- 28,90
 • Direct bij Nationaal Park De Hoge Veluwe
 • Groot aanbod wandel- en fietsroutes
 • Veel bijzondere accommodaties
Ontdek dit vakantiepark