Op het resort

Voor ons resort in Susteren zijn wij op zoek naar een:

Medewerker schoonmaak (parttime)

In deze bijzondere omgeving zorg je er samen met je collega's voor dat de gasten van dit resort zich thuis en welkom voelen. Je verzorgt de schoonmaak van de horeca en het Wellness Center.

Je verricht alle voorkomende schoonmaakwerkzaamheden, welke onder andere bestaan uit stofzuigen, dweilen, afstoffen, tafels afnemen, spinraggen en het sanitair reinigen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het schoonhouden van de Wellness. De Wellness bestaat uit een saunagedeelte en een massage- en beautysalon.

Functie-eisen:
Wij zijn op zoek naar een medewerker schoonmaak die aan de volgende eisen voldoet:

  • Zelfstandig kunnen werken.
  • Nauwkeurigheid en oog voor hygiëne.
  • Regels en afspraken nakomen.
  • Flexibel ingesteld.

Wie zijn wij?
Resort Limburg heeft alles in huis voor een onvergetelijke vakantie Gelegen in het smalste gedeelte van Bourgondisch Limburg, centraal in de provincie en grenzend aan zowel Duitsland als België.  

De ideale uitvalsbasis voor diverse uitjes. Op het resort bevindt zich een Zwemparadijs & Wellness Center, restaurant met lounge, terras, snackbar en feestzaal, prachtige recreatievijver met glijbanen en diverse sport- en spelmogelijkheden.

Restaurant Friends ’n Bites is gelegen op Resort Limburg in Susteren en heeft plek voor circa 160 personen. Er wordt elke dag gewerkt met dagverse streekproducten, de kaart wisselt elke twee maanden en wordt aangepast op het seizoen.

Wat bieden wij?
Resort Limburg biedt jou een gevarieerde en uitdagende baan in een professioneel en vooruitstrevend bedrijf, met een open en informele bedrijfscultuur. Daarnaast bieden we jou enthousiaste collega’s, marktconforme arbeidsvoorwaarden en goede ontwikkelingsmogelijkheden.

Reageren kan door je sollicitatiebrief en CV te sturen naar Coen Prince.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld
.