Op het resort

Voor ons resort in Susteren zijn wij op zoek naar een:

Medewerker klein onderhoud (parttime)

Profiel:
Als medewerker klein onderhoud ben je verantwoordelijk voor het schoon en netjes houden van de terrassen bij de horeca en de gebouwen hier omheen en zorg je ervoor dat de planten en bloemen op en rond de terrassen er verzorgd bij staan. Je hebt oog voor detail en zorgt ervoor dat gasten kunnen genieten op een schoon en netjes uitziend  terras.

Functie-eisen:

Wij zijn op zoek naar een medewerker klein onderhoud die aan de volgende eisen voldoet:

  • Zelfstandig kunnen werken.
  • Nauwkeurigheid en oog voor hygiëne.
  • Heeft een hands-on mentaliteit en een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Regels en afspraken nakomen.
  • Flexibel ingesteld.

Wie zijn wij?
Resort Limburg heeft alles in huis voor een onvergetelijke vakantie Gelegen in het smalste gedeelte van Bourgondisch Limburg, centraal in de provincie en grenzend aan zowel Duitsland als België.  

De ideale uitvalsbasis voor diverse uitjes. Op het resort bevindt zich een Zwemparadijs & Wellness Center, restaurant met lounge, terras, snackbar en feestzaal, prachtige recreatievijver met glijbanen en diverse sport- en spelmogelijkheden.
 

Wat bieden wij?
Resort Limburg biedt jou een gevarieerde en uitdagende baan in een professioneel en vooruitstrevend bedrijf, met een open en informele bedrijfscultuur. Daarnaast bieden we jou enthousiaste collega’s, marktconforme arbeidsvoorwaarden en goede ontwikkelingsmogelijkheden.

Reageren kan door je sollicitatiebrief en CV te sturen naar Coen Prince.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld
.