Vier het voorjaar bij EuroParcs!
Vier het voorjaar bij EuroParcs!

Vacature Floormanager cafetaria (fulltime)

Voor ons resort in Lochem zijn wij op zoek naar een:

Floormanager cafetaria (fulltime)

Als floormanager cafetaria ben je verantwoordelijk voor de ‘Taste & More’ van Resort de Achterhoek. Of gasten nu langs komen voor een take-away menu of ijsje, jij zorgt ervoor dat het ze aan niets ontbreekt. Je levert een goede en snelle service aan de gasten en zorgt voor een perfecte uitstraling van de cafetaria. Als floormanager cafetaria stimuleer en motiveer je jouw collega’s om een optimale beleving te creëren voor de gast en zorgt dat iedereen met een glimlach de deur uit gaat.

Taken:
Als floormanager cafetaria werk je mee in de cafetaria. Je neemt bestellingen op, bereidt de bestellingen en rekent af met de binnenlandse en buitenlandse gasten. Je hebt de dagelijkse leiding over de medewerkers binnen de afdeling en stimuleert en coacht ze in het signaleren en benutten van commerciële kansen. Daarnaast bestaan jouw werkzaamheden o.a. uit:

 • Dagelijkse leiding geven aan de cafetariamedewerkers.
 • Zorg dragen voor een optimale gastenbenadering en klachtenafhandeling.
 • Tijdig bestellen en aanvullen van materialen en producten.
 • Zorgen voor een correcte naleving van de regels in het kader van HACCP en Arbowetgeving.
 • Verantwoordelijk voor de optimale begeleiding van nieuwe medewerkers en leerlingen.
 • Voorbereidende werkzaamheden uitvoeren ten aanzien van o.a. het dienstrooster en functioneringsgesprekken.
 • Verzorgen van de kasafdrachten en eventueel voorbereidende administratieve werkzaamheden voor de verwerking van de geldstroom.

Functie-eisen:
Wij zijn op zoek naar een echte aanpakker, die aan de volgen functie-eisen voldoet:

 • Minimaal 2 jaar leidinggevende ervaring in een horeca-omgeving.
 • MBO werk- en denkniveau.
 • Communicatief vaardig in het Nederlands, Duits en Engels.
 • Gastgericht, representatief en stressbestendig.
 • In het bezit van sociale hygiëne en kennis van Arbowetgeving. 
 • Flexibel inzetbaar. Onregelmatige werktijden, werken in het weekend en op feestdagen zijn voor jou geen probleem. 
 • Woonachtig in de directe omgeving van Lochem.

Wie zijn wij?
Resort de Achterhoek is een schitterend gelegen vakantiepark te Lochem met chalets en recreatiewoningen voor verkoop en verhuur. Daarnaast zijn er verschillende faciliteiten aanwezig om gasten een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Naast een binnenzwembad, recreatievijver en moderne interactieve speeltoestellen, zijn er diverse horecafaciliteiten op het resort gevestigd om de gasten van alle gemakken te voorzien. 

Wat bieden wij?
Resort de Achterhoek biedt jou een gevarieerde en uitdagende baan in een professioneel en vooruitstrevend bedrijf, met een open en informele bedrijfscultuur. Daarnaast bieden we jou enthousiaste collega’s, marktconforme arbeidsvoorwaarden en goede ontwikkelingsmogelijkheden.

Reageren kan door je sollicitatiebrief en CV te sturen naar personeelszaken@europarcs.nl t.a.v. Lianne Polman.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Op het park

Meer Vacature AH

Vacature Medewerker keuken (minimaal 20 uur per maand)

Als medewerker keuken assisteer je het keukenteam gedurende de vakantieperiodes en in de weekenden. Afwassen en borden opmaken behoren tot jouw werkzaamheden.

Medewerker bediening (32-38 uur per week)

Of de gasten nou komen voor een diner of een kopje koffie, jij zorgt ervoor dat ze met een glimlach op hun gezicht de deur uit gaan. Je ontvangt gasten op een vriendelijke en gastvrije manier en staat ze op een correcte manier te woord.

Vacature Zelfstandig werkend kok (32-38 uur)

Als zelfstandig werkend kok zorg jij ervoor dat onze gasten kwalitatieve en mooi gepresenteerde gerechten geserveerd krijgen. Je hebt oog voor detail, kwaliteit en service en signaleert mogelijkheden om dit te kunnen verbeteren.

Vacature Floormanager restaurant (fulltime)

Of de gasten nou komen voor een diner of een kopje koffie, jij zorgt er met jouw team voor dat iedereen met een glimlach op hun gezicht de deur uit gaan. Je ontvangt gasten op een vriendelijke en gastvrije manier en staat ze op een correcte manier te woord.

Vacature Medewerker bediening (minimaal 20 uur per maand)

Of de gasten nou komen voor een diner of een kopje koffie, jij zorgt ervoor dat ze met een glimlach op hun gezicht de deur uit gaan. Je ontvangt gasten op een vriendelijke en gastvrije manier en staat ze op een correcte manier te woord.

Vacature Medewerkers cafetaria (minimaal 20 uur per maand)

Als medewerker cafetaria werk je zelfstandig in de ‘Taste & More’ van Resort de Achterhoek. Je levert een goede en snelle service aan de gasten en zorgt voor een goede uitstraling van de cafetaria. Jouw werkomgeving is altijd schoon, opgeruimd en overzichtelijk.

Vacature Horecamanager (fulltime)

Als horecamanager ben je operationeel, financieel en commercieel verantwoordelijk voor de ultieme gastbeleving in het restaurant en de cafetaria op Resort de Achterhoek. Ondernemerschap zit jou in het bloed, je weet als geen ander hoe je van Grand Café Merlot en de Taste & More een enorm succes kunt maken.