Vier het voorjaar bij EuroParcs!
Vier het voorjaar bij EuroParcs!

Vacature Eerste medewerker bediening (32-38 uur per week) 

Voor ons restaurant op ons resort in Biddinghuizen zijn wij opzoek naar een: 

Eerste medewerker bediening (32-38 uur per week) 

Als eerste medewerker bediening ben jij het aanspreekpunt voor zowel de gasten als je collega’s. Of de gasten nou komen voor een diner of een kopje koffie, jij zorgt er met jouw team voor dat iedereen met een glimlach op hun gezicht de deur uit gaat. Je ontvangt gasten op een vriendelijke en gastvrije manier en staat ze op een correcte manier te woord. Je bent op de hoogte van alle procedures in de organisatie en je zorgt ervoor dat deze worden nageleefd.

Als eerste medewerker bediening neem je maandelijks deel aan het managementoverleg om de dagelijkse gang van zaken te bespreken. Tijdens het overleg spar je met jouw collega’s over nieuwe ontwikkelingen waarmee jullie de horeca samen naar een hoger niveau kunnen tillen. Voor deze functie bieden wij jou een jaarcontract voor gemiddeld 32-38 uur per week, afhankelijk van jouw wensen.  

Taken:

 • Opnemen van bestellingen, het bedienen van de gasten en afrekenen met binnen- en buitenlandse gasten.
 • Zorg dragen voor een optimale gastenbenadering en klachtenafhandeling.
 • Verantwoordelijk voor de optimale begeleiding van nieuwe medewerkers en leerlingen.
 • Opstarten en afsluiten van de horeca.
 • Licht administratieve werkzaamheden. 
 • Verantwoordelijk voor een correcte naleving van de regels in het kader van HACCP en de Arbo - wetgeving. 

Functie eisen:
Wij zoeken een teamspeler die voldoet aan de volgende eisen:

 • Minimaal een afgeronde Mbo-opleiding.
 • Kennis van HACCP-wetgeving.
 • Gastgericht, representatief en stressbestendig.
 • Flexibel inzetbaar. Onregelmatige werktijden, werken in het weekend en op feestdagen zijn voor jou geen probleem. 
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. 
 • Eerlijk, initiatiefrijk en betrokken.

Wie zijn wij?
Resort Zuiderzee is een prachtig gelegen resort aan het Veluwemeer in Biddinghuizen. Sinds 1 januari 2018 behoort Resort Zuiderzee, voormalig Camping Rivièra Beach, tot de resorts van EuroParcs. Het resort beschikt over een overdekt zwembad, een bowlingbaan, een indoorspeeltuin en een ligweide met zandstrand. Op het park zijn diverse horecafaciliteiten aanwezig, zoals een restaurant, Beach club, cafetaria, bar en ijssalon. 

Wat bieden wij?
Resort Zuiderzee biedt jou een gevarieerde en uitdagende baan in een professioneel en vooruitstrevend bedrijf, met een open en informele bedrijfscultuur. Daarnaast bieden we jou:

 • Een jaarcontract voor gemiddeld 32-38 uur per week, afhankelijk van jouw wensen.
 • Salaris conform de CAO Recreatie.
 • Reiskostenvergoeding indien de reisafstand meer dan 15 kilometer enkele reis bedraagt.
 • Goede ontwikkelingsmogelijkheden.
 • Personeelskorting op alle resort van EuroParcs.

Reageren kan door je sollicitatiebrief en CV te sturen naar horeca@vakantieparkrivierabeach.nl t.a.v. Henriëtte van Loo. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Op het park

Meer Vacature ZZ

Vacature Medewerker bediening (8-32 uur per week)

Of de gasten nou komen voor een diner of een kopje koffie, jij zorgt ervoor dat ze met een glimlach op hun gezicht de deur uit gaan. Je ontvangt gasten op een vriendelijke en gastvrije manier en staat ze op een correcte manier te woord.

Vacature Medewerkers cafetaria (8-32 uur per week)

Als medewerker cafetaria ben je betrokken bij alle facetten van het werk in de cafetaria, van het opnemen van bestellingen tot het bereiden van de gerechten. Je levert een goede en snelle service aan de gasten en zorgt voor een goede uitstraling van de cafetaria.

Vacature Medewerker keuken (8-32 uur per week)

Als medewerker keuken assisteer je de zelfstandig werkend kok met diverse werkzaamheden in de keuken, van het voorbereiden van de maaltijden tot het opruimen en schoonhouden van de werkplekken. Je wordt betrokken bij alle facetten van het werk in de keuken, van de zelfstandig werkend kok leer je alles over producten, hygiëne en bereiding. 

Vacature Barmedewerker (8-32 uur per week)

Als barmedewerker zorg je ervoor dat alle gasten voorzien worden van een drankje op vriendelijke en efficiënte wijze. Je bent het visitekaartje van het resort en het eerste aanspreekpunt in de bar voor de gasten.

Vacature Leerling gastheer/-vrouw horeca (BBL/BOL)

Als leerling gastheer/-vrouw verricht je uiteenlopende werkzaamheden in de horeca onder leiding van de praktijkbegeleider. Naast het ontvangen en placeren van de gasten, serveer je de bestellingen en zorg je samen met jouw collega’s voor een nette en schone omgeving.

Vacature Medewerker receptie (8 tot 32 uur)

Als medewerker receptie ben je het visitekaartje van het resort en het eerste aanspreekpunt voor alle gasten, leveranciers en passanten. Bij de receptie verwelkom je de gasten, geef je informatie over het park, check je de gasten in en uit en verstrek je informatie over activiteiten op het park.

Vacature Leerling kok (BBL/BOL)

Als leerling kok verricht je uiteenlopende werkzaamheden in de keuken onder leiding van de praktijkbegeleider. Naast het verzorgen van de mise en place, voer je diverse ondersteunende en voorbereidende werkzaamheden uit.

Vacature Stagiair receptie/entertainment (BBL/BOL)

Als stagiair receptie/entertainment verricht je uiteenlopende werkzaamheden in de receptie of ter ondersteuning van onze vrijwilligers bij het knutselen en de bingo. Bij de receptie verwelkom je gasten en geef je ze informatie over het park.

Vacature Medewerker schoonmaak (minimaal 20 uur per maand)

In deze bijzondere omgeving zorg je er samen met je collega's voor dat de gasten van dit resort zich thuis en welkom voelen. Je verzorgt de schoonmaak van de accommodaties en de faciliteiten van het resort en maakt alles in orde voor de ontvangst van nieuwe gasten. 

Vacature Zelfstandig werkend kok (fulltime)

Als zelfstandig werkend kok zorg jij ervoor dat onze gasten de heerlijkste gerechten voorgeschoteld krijgen. Je hebt oog voor detail, kwaliteit en service en signaleert mogelijkheden om dit te kunnen verbeteren. Je bent niet bang om het initiatief te nemen, maar weet ook als geen ander hoe je met collega’s moet samenwerken om gasten tevreden te stellen.