Huisje huren in Limburg!

Resort Limburg

Resort Limburg heeft alles in huis voor een onvergetelijke vakantie! Gelegen in het smalste gedeelte van Bourgondisch Limburg, centraal in de provincie en grenzend aan zowel Duitsland als België.

Een vakantiewoning huren in Limburg?

Vind hier uw ideale huisje!

Maak dan kennis met EuroParcs Resort Limburg! Dit prachtig gelegen resort heeft alles in huis voor een onvergetelijke vakantie! Gelegen in het smalste gedeelte van Bourgondisch Limburg, centraal in de provincie en grenzend aan zowel Duitsland als België. 
 
De ideale uitvalsbasis voor diverse uitjes. Op het park bevindt zich een Zwemparadijs & Wellness Center, restaurant met lounge, terras, snackbar en feestzaal, prachtige recreatievijver met glijbanen en diverse sport- en spelmogelijkheden. Kortom… een landgoed voor jong en oud! U kunt op Resort Limburg niet alleen een vakantiehuis (4 tot 20 personen) huren, maar u kunt ook kamperen.
 
Laat onze medewerkers u informeren en adviseren over de vele mogelijkheden die Resort Limburg én Limburg u te bieden hebben!

Activiteiten en evenementen op Resort Limburg

Gedurende het hele jaar vinden er op Resort Limburg verschillende activiteiten en evenementen plaats. Bekijk hier het overzicht van onze animatieteams, en de jaarkalender!

EuroParcs All-Inclusive op Resort Limburg

Zorgeloos vakantie vieren voor een vaste prijs. Dat kan sinds kort bij EuroParcs Resort Limburg! Het All-inclusive arrangement bestaat uit ontbijt, lunch, diner en drankjes. Bij eerste aankomst in het restaurant ontvangt u en uw gezin een polsbandje. Op vertoon hiervan kunt u uw zorgeloze vakantie beginnen!

Ontdek Resort Limburg in onze Vakantiekrant!

Boordevol vakantietips voor het hele gezin! Vraag de krant nu aan of bekijk de krant online. Komt u het huisje van uw dromen huren?

Een huisje huren op Resort Limburg:

 1. animatie voor de kinderen
 2. huisjes aan het water
 3. zwembad en wellness center
 4. recreatieplas en strandbad
 5. fietsverhuur
 6. speeltuin om je uit te leven
 7. heerlijk eten in het restaurant
 8. All-Inclusive arrangement mogelijk
 9. heel vaak voordelige aanbiedingen
 10. elke vakantie activiteiten en evenementen
 11. leuk voor jong en oud
 12. veel te doen in de omgeving

Volg Resort Limburg op Facebook

Volg Resort Limburg ook op Facebook en blijf op de hoogte van alle activiteiten en het laatste nieuws!