Vier het voorjaar bij EuroParcs!
Vier het voorjaar bij EuroParcs!

Huisje aan het water huren

Huisje aan het water huren in een prachtige omgeving

Huisje aan het water huren in Brunssum? Voor alle strand- en zwemfanaten bieden wij de leukste vakantie aan het water! Resort Brunssummerheide is gelegen in het heuvelachtige landschap van Limburg en grenst aan de altijd mooie Brunssummerheide. Wanneer komt u onze toplocatie bezoeken?

Huisje huren aan het water met top faciliteiten

Een huisje huren aan het water gaat niet zonder de juiste faciliteiten. Samen met familie of vrienden afkoelen in het Natuur & Strandbad of gezellig een hapje eten bij Brasserie de Uitvlucht. Kom langs voor een kopje koffie of een heerlijk diner. Wilt u een ontbijtbuffet of een borrelavondje met vrienden? Op aanvraag is bijna alles mogelijk bij Brasserie de Uitvlucht.

Ook aan de kleintjes is gedacht! Op het resort bevindt zich een dierenweide. In de blokhut op de dierenweide verblijven kippen, geiten, schapen en een hangbuikzwijntje. De dierenweide maakt een bezoek aan Resort Brunssummerheide nog leuker!

Huisje aan het water huren met leuke activiteiten in de omgeving

Een huisje aan het water huren op Resort Brunssummerheide betekent genieten en ontspannen, maar soms is het tijd voor een leuk uitje. Rondom het park is genoeg te doen. Wat dacht u van een uitgebreide route om te mountainbiken? Of een bezoek aan het blotenvoetenpark in Brunssum? Er zit voor iedereen wel iets bij!

Nabij gelegen ligt het Kasteelpark Born, een bijzondere kasteelruïne met dierentuin. Voor de liefhebber is er ook nog een golfbaan in de buurt en kunt u een dagje indoorskiën in SnowWorld! Het aanbod is de omgeving is divers en bied vele opties wanneer u bij ons een huisje aan het water huurt.

Meer weten over een huisje huren aan het water?

Bekijk nu de beschikbare accommodaties van Resort Brunssummerheide of neem contact met ons op over een huisje huren aan het water en stel al uw vragen. Wij verwelkom u graag op Resort Brunssummerheide in het prachtige Limburg!