Vakantiehuis voor 19 personen

Op zoek naar een 19 persoons vakantiehuis?

Dan ben je bij Europarcs aan het goede adres. Een aantal van onze vakantieparken hebben diverse vakantiehuisjes voor 19 personen. Zo zit er altijd eenĀ groepsaccommodatie voor je bij.

Ons aanbod 19 persoons vakantiehuisjes

Een mooi voorbeeld van een 19 personen vakantiehuis is De Biesbosch 32 op Resort De Biesbosch of Familievilla De Reest op Resort Reestervallei. EuroParcs' 19 persoons vakantiehuizen beschikken over meerdere slaapkamers en badkamers, een keuken en een eet/zitkamer waar je samen een gezellige tijd kan doorbrengen. ook zit er vaak een terras bij, zodat jullie met lekker weer daar ook van kunnen genieten. Per regio zal de stijl en inrichting verschillen, maar je kunt in alle groepsaccommodaties altijd dezelfde luxe en comfort verwachten. Dat maakt iedere groepsvakantie weer een unieke vakantiebeleving op zich. 

Ons aanbod 19 persoons vakantiehuisjes

Bekijk hieronder het aanbod van vakantiehuis 19 personen bij EuroParcs, ontdek de parken, de bijbehorende faciliteiten en natuurlijk de ligging, want in de omgeving is vaak ook veel te ontdekken, te doen en te beleven!

Vind jouw favoriete accommodatie bij Europarcs

Veilig betalen met: