Vakantiehuis voor 17 personen

Op zoek naar een 17 persoons vakantiehuis?

Dan ben je bij Europarcs aan het goede adres. Veel van onze vakantieparken hebben diverse vakantiehuisjes voor 17 personen. Zo zit er altijd eenĀ groepsaccommodatie voor je bij.

Ons aanbod 17 persoons vakantiehuisjes

Een mooi voorbeeld van een 17 personen vakantiehuis is Westertoren 18 op Resort Poort van Amsterdam. Of familievilla De Reest 21 op Resort Reestervallei. EuroParcs' 17 persoons vakantiehuizen beschikken over meerdere slaapkamers en badkamers, een keuken en een eet/zitkamer waar je samen een gezellige tijd kan doorbrengen. ook zit er vaak een terras bij, zodat jullie met lekker weer daar ook van kunnen genieten. Per regio zal de stijl en inrichting verschillen, maar je kunt in alle groepsaccommodaties altijd dezelfde luxe en comfort verwachten. Dat maakt iedere groepsvakantie weer een unieke vakantiebeleving op zich. 

Ons aanbod 17 persoons vakantiehuisjes

Bekijk hieronder het aanbod van vakantiehuis 17 personen bij EuroParcs, ontdek de parken, de bijbehorende faciliteiten en natuurlijk de ligging, want in de omgeving is vaak ook veel te ontdekken, te doen en te beleven!

Vind jouw favoriete accommodatie bij Europarcs

Veilig betalen met: