Beleef de spannendste avonturen met Beau en Bloem
Beleef de spannendste avonturen met Beau en Bloem

Fun Club

Bij EuroParcs hoeft niemand zich te vervelen! Beau en Bloem staan voor je klaar met de Fun Club en nemen je mee op te gekke avonturen, snelle spellen en gezellig theater.

De Fun Clubs van EuroParcs willen al haar gasten een onvergetelijke ervaring bezorgen tijdens hun vakantie of dagje uit. Onze entertainers staan komend seizoen klaar met een glimlach en veel plezier op alle parken! Nieuw dit jaar zijn de uitgebreide activiteiten van de Beau en Bloem Fun Club, de Adventure Fun Club en onze spetterende dans- en theatershows en de themaweekenden.

Op de parken van EuroParcs kun je dit seizoen genieten van o.a. Grease is the Word, Oh Happy Day, De Speelgoed-kamer & Comedy Express. Maar houd ook onze agenda’s in de gaten op de website en Facebookpagina’s, want we hebben dit jaar fantastische themaweekenden met bekende artiesten en karakters, voor jong en oud.

Meet & Greet met Beau & Bloem

Heb je Beau en Bloem altijd al eens van heel dichtbij willen ontmoeten? Dat kan elke maandag en vrijdag bij de speciale meet en greet met Beau en Bloem. Dan kan je meteen met hen op de foto!

Waar en wanneer is de Fun Club op de resorts? 

Er is op alle EuroParcs resorts kinderanimatie tijdens alle reguliere schoolvakanties*. De kinderanimatie is er tijdens de schoolvakanties 6 dagen per week en soms zelfs 7 dagen per week. Er wordt een dagvullend programma opgesteld, waarbij zowel de kinderen als de volwassenen een fantastische dag kunnen beleven. Voor de schoolvakanties wordt er een programma gemaakt. Benieuwd naar de programma's? U kunt je programma's inzien op het resort van uw keuze. 

*Met uitzondering van Resort Reestervallei en Resort Brunssummerheide. Ook Resort De Achterhoek biedt niet in alle schoolvakanties kinderanimatie. Neem contact op met het resort van uw keuze voor meer informatie. 

Kies een resort
beau en bloem fun club
adventure fun club
fun club themaweekenden