De themaweekenden van de Fun Club zijn er voor het hele gezin. Tijdens deze weekenden wordt er vaak toegewerkt naar een show van een bekende (kinder)artiest.

Van minishow tot magic dinner

voor alle leeftijden

Hans Kazàn behoeft geen toelichting, maar hij staat op het programma! Daarnaast komt ook de bekende kindertheatergroep Ernst Bobbie en de rest. Niet alleen met hun bekende Soepkippenshow, maar het hele weekend staat in het thema! Kinderen krijgen dan op vrijdagavond films met liedjes van de groep te zien, zaterdag worden er met hen allerlei spelletjes gespeeld en op zondag is de theatershow. En die beleving gaan we niet alleen met deze groep creëren maar door het hele jaar heen: wij houden themaweekenden. En gezinnen kunnen daar altijd bij zijn door de themaweekenden van de Evenementen Fun Club te bezoeken.

Andere thema’s door het jaar heen zijn onder meer boer en boerin Fien & Teun, de reislustige Dora & Diego en Thomas de Stoomlocomotief. De activiteiten worden op het thema aangepast. Zo wordt er in het weekend dat Dora & Diego centraal staat een speurtocht gehouden en is het tijdens het weekend van Thomas de Stoomlocomatief treinen geblazen op allerlei manieren. Vast thema is echter altijd dat er volop kinderanimatie is. Soms alleen om te kijken, soms kunnen de kinderen actief meespringen. 

De Evenementen Fun Club is er echter niet alleen voor kinderen, maar ook volwassenen profiteren ervan. Zo kun je naar OnWheels-evenementen, een Oktoberfest, een Magic Dinner voor twee of het hele gezin en wat al niet meer. En dat allemaal gratis tenzij anders vermeld.

fun club themaweekenden

Bezoek de Fun Club Themaweekenden!

Elk themaweekend is anders! Het complete overzicht staat op de activiteiten- en evenementenkalender van elk resort. Wilt u uw verblijf tijdens een themaweekend boeken? Maar hieronder een keuze en bekijk het programma! 

Resort Limburg

Activiteiten- en evenementenkalender - Bekijk hier wat er te doen is op Resort Limburg!

Resort Poort van Zeeland

Activiteiten- en evenementenkalender - Bekijk hier wat er te doen is op Resort Poort van Zeeland

Resort De Achterhoek

Activiteiten- en evenementenkalender - Bekijk hier wat er te doen is op Resort De Achterhoek

Resort Poort van Amsterdam

Activiteiten- en evenementenkalender - Bekijk hier wat er te doen is op Resort Poort van Amsterdam

Resort Veluwemeer

Activiteiten- en evenementenkalender - Bekijk hier wat er te doen is op Resort Veluwemeer

Resort De Biesbosch

Activiteiten- en evenementenkalender - Bekijk hier wat er te doen is op Resort De Biesbosch